Jaha och vad ska det vara för rubrik på detta då? :)

Ja då var denna dagen snart över. Klockan är rätt mycket och jag borde ligga och sova redan eller åtminstone ha huvudet placerat på kudden men jag känner att jag är inte riktigt klar för kvällen än. Jag var bara tvungen att blogga lite och fejsbooka lite och kolla mailen... Datornörda med andra ord :)


Jag har varit på en anställningsintervju idag. Tror att det gick bra men man vet ju liksom aldrig. Ska få svar i nästa vecka. Håll tummarna för mig nu - pliiiiis.

Fick ett väldigt trevligt mail igår. Ett annat jobb som jag sökt som jag fick en första rapport ifrån. Annonsen som dom hade ute på arbetsfömedlingens hemsida hade dom fått plocka bort efter tre dagar då det blev 500 sökanden... När mailet skickades så skulle dom börja sålla ut vilka som skulle få komma på intervju och jag fanns fortfarande kvar bland de som dom är intresserade av!! Håll tummarna för mig nu - pliiiiis :=)


Fredrik ska på intervju i morgon. Ett jobb som bara varar i tre veckor som det ser ut just nu men man vet ju aldrig - det kan ju alltid leda till mer. Håll tummarna för honom med!


I morgon tänkte jag ta med mig Linnea till öppnis på Fam hus. Vi ska träffa Jennie, Linnea och Linus där. Eventuellt skulle Therese och Alve också komma.

En stor nackdel med att man ska vara på öppnis redan kl 9 är att jag måste kliva upp så tidigt för att hinna. Ska bli skönt sen med körkortet, missar man bussen så kan man ta bilen men jag tänker faktiskt försöka åka mer buss än bil då det inte är gratis med bensin och andra omkostnader.


Linnea fyller ju år på torsdag och en sak slog mig förut idag. Jag har skrivit en önskelista till henne men jag har ju inte gjort någon egen. Jag fyller ju faktiskt år denna månad jag också. Så här kommer en liten lista. Den kanske är tråkig men det är iaf vad jag önskar mig... :)


Presentkort på bio.

Presentkort på Ikea.

Presentkort på Lindex, H&M och Kappahl.

Presentkort på CD-ON.

Presentkort på El-giganten (behöver ny dator)

En liten och lätt och smidig digitalkamera som kan få plats i fickan och därför kunna hänga med överallt. Det kan inte min stora klumpiga sak som iofs är väldigt bra men inte så portabel...

Nytt tangenbord. Mitt e pajj...


Tror att det var det som jag kan komma på just nu. Nu tänker jag gå å sova. Kram på er. Natti natti.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar