Jag sitter hellre här...

Ni vet den där känslan när allt är bra en lång period, ingen är sjuk, inga katastrofer händer i hemmet (som översvämning i källaren), det är bara bra på alla fronter?! Nähä - ni vet inte vad jag pratar om? Nä - inte jag heller.

Jag kanske är gnällig nu och jag kanske räknas som lite känslig och jämfört med mycket annat som jag och min familj och många andra går igenom så är detta inte mycket värt att nämna men det är ändå jobbigt. Det tär på mig och min ork. Förbenade jädra mage att inte funka som den ska... I går hade jag en bra dag där magen kändes stabil och jag vågade lämna hemmet. Det kommer inte hända idag.

Jag är övertygad om att magen är trasig pga alla mediciner och jag måste ringa i morgon för att se om det är någon medicin som kan bytas ut eller om det finns något annat vettigt att göra åt det hela. Fortsätter det såhär så kommer jag rasa i vikt men ofrivilligt och det är INTE det jag varken vill eller ska göra.

Jag säger som tjuren Ferdinand idag "jag sitter hellre här och lägger pärlor på min tavla" om någon frågar om vi ska gå ut idag 🤪.

Hoppas du får en härlig måndag och Annandag Påsk! Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

Beccassida
Beccassida,

Jobbigt när man inte mår bra.. har också en jobbig mage.. och just nu uretrit.. man vill liksom bara må bra så fixar sig allt annat🥰 tänk kokt magsnäll mat och havregrynsgröt

nouw.com/beccassida
Ingajohansson
Ingajohansson,

Krya på dej😉 dålig mage inte roligt, försökt med skonsam kost 😉

nouw.com/ingajohansson
MariasVardag
MariasVardag,

Var rädd om dej och hoppas att du får hjälp ♥️

nouw.com/mariasvardag
Evaeliasson
Evaeliasson,

Var rädd om dig ❤️

nouw.com/evaeliasson