Jag fick en sån där...

...underbar kväll tillsammans med dottern, en sådan där underbar kväll som gör att man blir alldeles varm i hjärtat. En sådan där kväll som gör att man tittar på sitt barn och tänker "måste du växa upp och bli stor?". En sådan där kväll som man liksom kommer tänka tillbaka på och minnas med glädje och kärlek <3

Egentligen gjorde vi väl inget extra ordinärt direkt men för oss två så blev kvällen ändå speciell. Vid kvällsmaten så bestämde vi att vi skulle gå upp till TiF-huset som ligger jättenära där vi bor för att Linnea ville spela lite Pokemon Go och det finns ett pokestop där. Jag kände att jag behövde få lite mera frisk luft och hakade därför på. När vi kom ut så frågade Linnea om vi inte kunde gå ner till Finjasjön i stället. Dels så vet hon ju att jag älskar att fota solnedgången och man får väldigt fina bilder nere vid sjön och sedan så finns det en lekplats plus pokestop och ett pokegym. Dessutom så får man lite extra steg på sin stegräknare, kan kläcka pokemonägg om man har sådana och nu tror jag inte att jag behöver rabbla fler fördelar med en liten promenad dit :)

Vi gick rätt så långsamt då jag fortfarande inte klarar några direkta snabba tempon. Men luftrören mår ju helt klart bättre nu än för några dagar sedan då jag inte hade klarat många steg alls. Vi knatade på, pratade om allt möjligt och hade en supertrevlig runda! <3 Jag tog dessa bilderna på väg ner till sjön:

Nere vid sjön:

När vi kom hem så läste jag en del i Harry Potter-boken och sedan somnade nog min tös väldigt nöjd och glad tror jag :o) Det är sådana här grejer som gör att man orkar med de mindre bra dagarna (och nätterna). Det här var en bra laddning för mitt batteri <3

Hur har ni haft det idag? Jag hoppas att ni har haft en bra tisdag! Nu tänker jag hålla kväll och som vanligt ta mig en kopp te, först läsa ikapp lite på en hel del bloggar och sedan kolla lite på den spännande serien. Slutet närmar sig och jag hoppas att det är lika bra som det varit hittills :o)

Simma lugnt! Sussa sött. Over and out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar