Jag är en periodare

Jag fick min välbehövliga sovmorgon och sedan åt jag frukost med familjen i lugn och ro. Gött. Idag blir det en slappdag i myskläder hela dagen tänker jag. För det första så mår jag inte så där himlans bra i kroppen. Jag vet inte varför men jag har grymt ont i ena höften. Det känns som att det skulle kunna vara en muskelbristning eller nått, det bränner och ömmar precis som att någon har gett mig en rejäl karatespark där. Det värsta är att det gör ont vid varje steg jag tar så jag kan knappt gå. Utöver det så bråkar min mage rejält med mig. Jag vet inte om det är något jag ätit eller om det är pga medicinerna jag äter eller vad som är felet men jobbigt är det iaf. Förutom det så tycker jag att alla borde hålla sig hemma så mycket som möjligt nu. Utöver jobb/skola så var inte ute och ränn i onödan. Visa hänsyn till dina medmänniskor <3

I går kväll (eller snarare i natt) så tittade jag vidare på min nyupptäckta serie på Netflix och gissa vad - avsnitten tog slut. Jag vill ha fler avsnitt NU! Snälla släpp fler säsonger! Vad ska jag nu roa mig med? Jag letade och letade efter något nytt att titta på men hittade inget som jag fastnade för. Suck! (I-landsproblem av högsta rang - jag vet. Men det är ju nu i isoleringstider som det är najs med nått att titta på när man inte orkar med så mycket annat).

Spotify är som vanligt igång när jag sitter vid datorn och just nu är jag inne i en period då jag lyssnar mycket på Home Free igen. Ja jag erkänner - jag är periodare :) Jag ääääälskar Tim Foust:s röst. Den är så mysig, man blir alldeles varm i själen <3 De andra i bandet sjunger bra de med men han har en speciell bas som tilltalar mig. Har ni inte lyssnat på dom så gör det. Ett av världens bästa acapellaband! Enligt mig i alla fall :=)

Nä här kan jag inte sitta hela dagen. Simma lugnt så ses vi! peace out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar