Jaaaaa! Nä - vänta...

Tjenixen! Här gick jag runt med lyckorus i hela kroppen och kände mig sååå glad för att det är fredag och en ledig dag. Sen kom jag tillbaka till verkligheten. Vet du inte vad jag menar? Då jobbar du alltså mån-fre och är alltid ledig på helgen eller? För er andra som jobbar helger ibland så känner ni väl igen er i bilderna nedan:

Nä riktigt så illa är det ju inte :) Jag jobbar varannan helg och har det lyxigt då jag är ledig mycket vardagar i stället så jag ska inte klaga. Jag har faktiskt ett jättebra schema! Men visst är det lite småsurt ibland att inte vara ledig när resten av familjen är ledig. Å andra sidan är det kanske det som räddar oss ;) Det är lugnt och skönt för familjen när jag är borta ;)

Jag har inte skrivit sedan i tisdags kväll. Dels så känns det så fel att sitta inne på dagtid och blogga när vädret är fint och på kvällarna har jag varit så otroligt trött. Det är väl all friskluft som gör mig sömnig. Ja ja det lär väl bli lite hipp som happ med bloggen nu under sommaren kanske. Iofs så kan man blogga via mobilen men problemet med touchskärm är ju att man inte ser så bra när det kommer solljus på den.

Jag har en väldigt rolig nyhet att dela med mig av - min bonusdotter har fått sommarjobb på en gruppbostad. Jag tipsade henne om att söka då min chef sa att det var svårt att hitta bra sommarvikarier bland de ansökningar som han hade fått in. Han har 4 ställen som han är chef för så vi behövde ju inte hamna på samma ställe. Hon sökte och fick snabbt komma på intervju och chefen nappade direkt. Jag är så glad för hennes skull och jag är övertygad om att hon kommer fixa detta galant!! Sedan kan hon säkert vara vikarie under resten av året och dryga ut kassan lite då det är hennes sista år innan studenten. Hon har gått om en del då hon inte riktigt har hittat sin grej ännu och bytt linje och varit mammaledig osv. Det är ju ett bra sätt att få in en fot i en ny bransch. Det är inte hennes första sommarjobb direkt men att jobba kommunalt är ju ofta en garanti till mer jobb och speciellt inom vården då det alltid behövs folk där. Och det är ju alltid bra att prova jobba med lite olika saker innan man kanske hittar sin grej :=)

Nä nu ska jag gå och läsa ut slutet på min bok. Synes! Ha en bra fredag kväll :o) <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar