Ja hur rubriksätter jag detta?

Jag har några väldigt goda vänner och det är jag väldigt glad för. De är utspridda lite här och där över landet och det är dock väldigt jobbigt. Antar att det är priset man får betala när man flyttar mycket. Jag måste dock säga att ibland förvånas jag lite över hur vänskap kan finnas, sedan hänga på en skör tråd och sedan bli stark igen. Idag fick jag bara en sådan konstig känsla och en sådan undebar känsla på en å samma gång. För några år sedan svek jag några av mina bästa vänner. Jag mer eller mindre vände dom ryggen fastän dom inte hade gjort mig något ont. Någonsin. Men jag tog till det där som jag alltid har tagit till - när det blir jobbigt så flyr man. Ja men så har alla runt om mig gjort när jag växte upp så det är väl så man gör? Nej nu vet jag att man inte gör så och jag har väl kanske alltid vetat att man inte gör så men psyket fungerar inte alltid logiskt.

När jag hade en av de allra största kriserna i mitt liv, när jag blev änka som 24-åring, ja då fanns mina allra bästa vänner där. Min man togs ifrån mig, min son förlorade sin pappa. Men våra vänner förlorade en vän - den bästa sortens vän. Jag sörjde för min och min sons skull men jag fanns inte riktigt där för deras skull. Jag orkade nog inte riktigt. Jag var rätt så ego och jag har nog alltid varit det. Förlåt! Det är så lätt att se sin egen sorg och avskärma sig lite från att det finns andra som går igenom samma jobbiga saker.

Jag vet inte riktigt varför jag började tänka på detta nu under kvällen men jag vill ge er - Jenny & Mogge - världens största bamsekram. Ni förtjänar så mycket mer än vad jag någonsin kan ge er och om ni bara visste hur mycket jag uppskattar ert enorma stöd och eran vänskap!! Ni förlorade Anders lika mycket som jag gjorde och jag fanns inte där så som ni fanns för mig. Ni är underbara, tack för att ni väntade ut mig och inte släppte greppet helt då jag inte orkade...

Vänskap. Ett starkt ord. Kärlek. Ett starkt ord. Sätt samman dom, den/de personer som poppar upp i ert huvud när ni tänker på de två orden - ja där har ni dom. Vännerna som ni ska hålla fast vid!


Puss & kram alla vänner!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar