It´s saturday <3

Ja nu är det ju snarare god förmiddag men de flesta tar väl sovmorgon på en lördag om de kan så då stämmer det ju kanske i alla fall? :) Själv har jag varit vaken sedan strax innan 8 men jag har mätt mitt blodsocker, tagit mina mediciner, tagit en dusch, dragit på mig nya fräscha myskläder och startat en maskin tvätt. Ingen morgonstress här inte :=)

Jag börjar känna mig lite hungrig men illamåendet är i full gång idag igen så jag får väl se när och hur jag kan få i mig något och i så fall vad. Bläää för att må så här... Men utöver illamåendet så känner jag mig rätt pigg idag. Jag vågade dock inte träna idag då jag är lite småsnorig och har lite ont i halsen. Jag hade sett fram emot att få kicka igång igen men jag får snällt avvakta någon dag till så jag ser vad det blir av det hela. Jag vägde mig i morse och jag fortsätter att minska i vikt. Om 4 kilo har jag nått mitt första mål - att komma under 100-strecket. Det har jag inte varit på ca 20 år...

Ikväll blir det jobb i några timmar men utöver det så tänker jag ta dagen lite som den kommer :) Förhoppningsvis så får jag hjälp utav make och son att rumstrera om lite nere i källaren så vi blir klara där nån gång. Tyvärr är det inte lika mycket action i dom 2 som jag önskar och vill, hehe. Jag lyckas liksom inte kicka igång dom så det händer något. Jag har fått klartecken till att börja lyfta grejer igen efter alla hälsoproblem jag har haft men jag kan ju inte flytta runt alla möbler själv. Tro mig - hade jag kunnat så hade jag gjort det :o). Nåja - det sker kanske mirakel idag? Förhoppningsvis så vaknar gubben min pigg och glad och tonårsgrabben vill kanske göra något annat än att sitta vid datorn. Jag har hört att hoppet är det sista som överger människan ;)

Ha en suveränt härlig lördag på alla sätt och vis! På återseende <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar