Inte alls jobbigt. Vadå I-landsproblem? Nääää då ;)

Alltså jag vet inte om ni förstår hur svårt det är att hålla sig borta och inte ligga på hela tiden och tjata om att få träffa Gabriella... Jag lyfter telefonen och lägger ner den igen, slår mig på fingrarna och säger NEJ till mig själv med arg röst. Eller ja typ nått sånt ;) Jag vill ju inget hellre än krama om den lilla goa familjen och få gosa beeeeeeeebis :) Jag önskar att jag hade mycket pengar så att jag kunde köpa allt det där gulliga och fina som man lätt kan skämma bort en liten prinsessa med. Jag har dock bestämt mig för att försöka skämma bort den lilla söta Gabriella med kärlek och tid och att finnas här för henne och hennes föräldrar. En vuxen som bara vill väl kan väl inte vara fel? :=)


Jag vill verkligen inte vara en sån där jobbig anhörig som bara tjatar om att dom ska komma hit nån gång så man får träffa dom men jag vill inget hellre än att åka dit/be dom komma hit... Inte alls kluvet. Inte alls jobbigt. Haha :)

Det bästa vi kan göra är ju att vänta så att den lilla goa familjen får ta allt i sin egna takt och "alla andra" "tjatar" nog också om att få träffa dom. Ligg lågt! Ha is i magen. Tids nog så... Men gaaaaaaah! :)


Titta & njut:

Vacker som en nyutsprungen ros :) <3


Nu ska denna nyblivna bonusmormorn gå och fixa pannkakor och försöka tänka på något annat än bääääbis och rosa fluffmoln, haha. Stackars barnbarn som får en sådan jobbig bonusmormor ;)


Ha en bra fredag alla goa & glada <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer