Ingen Einstein...

Klockan är 23:10 och det är fredagkväll när detta blogginlägg påbörjas. Jag känner mig konstig i hela kroppen, typ som att jag skulle lida av Jetlag. Ni vet så där som man kan få när man har förflyttat sig mellan olika tidszoner och kroppen inte hinner ikapp riktigt. Det beror väl på att jag har jobbat två nätter och inte riktigt sovit ut, man vrider på dygnet och kroppen tar stryk. Om jag bara skulle jobba nätter jämt och inte behöva ställa om mig hela tiden för att ibland jobba dag och ibland jobba natt å så tänka på skolarbete, familjen och allt annat man ska & vill hinna med så hade jag trivts som fisken i vattnet tror jag. Jag som är en sådan nattuggla hade nog inte haft några bekymmer alls :) Det är väl inga stora bekymmer jag har nu heller direkt men lite har jag hamnat efter med mitt skolarbete känner jag. Det krävs väl iofs ingen Einstein för att förstå att det är lätt att det blir så vid sådana här tillfällen. Men sen är det ju det som är så skönt med Flexvux - att det är just flex. Det jag inte gör idag får jag väl göra i morgon. Jobbar jag en dag så får jag plugga en annan. Jag är ingen Einstein och kommer aldrig att bli - men att klara av skolan vet jag att jag gör. Jag ska bara hitta balansen mellan att hinna med att jobba så mycket som möjligt men ändå orka plugga så att betygen hålls på en bra nivå. Det är lite tufft ibland men jag är inte ensam om att ha det så. Jag finner lite tröst i det. Faktiskt.


Idag har jag varit för trött för att plugga men stryka julgardiner var lagom ansträngande så då fick det bli så :) Nu är gardinerna i köket & vardagsrummet på plats och det ser genast väldigt mycket hemtrevligare ut. Jag måste bättra mig på det där med att få tummen ur när nya gardiner ska upp. Jag är rätt så snabb på att ta ner de som behöver tvättas och jag kan till och med få tummen ur att putsa rutorna men de gardinerna som ska upp kommer väldigt sällan upp. Trist - javisst - men ingen är perfekt ;) Nästa gång så får ni väl ge mig en stor spark i baken så att tummen lossnar... ;)


Nej nu har jag inte tid att sitta här och såsa. Ska dona och fixa lite till innan det är dags för att sova och försöka vända tillbaka dygnsrytmen. Puss och kram mina goa vänner! Ses.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer