I´m watching U!

Satt här vid datorn som vanligt och tänkte att jag kanske borde gå och sova eller iaf försöka. Kände att magen kurrade och kom på att jag inte hade ätit nått vettigt idag. Har jobbat större delen av dagen och då blir det ofta lite si och så med maten. Gick till köket och fixade en nattmacka och satte mig vid datorn igen. Plötsligt så känner jag mig iakttagen... Känner att "någon" är bakom min rygg och jag hör ett svagt flåsande. Nackhåren reste sig kan jag ju säga! Vänder mig om och där sitter hunden och glor medans tandvattnet rinner på henne :) Stackarn - hon ville väl också ha en nattmacka, hehe.


Tittade på Greys Anatomi förut tillsammans med min man och det var ett bra avsnitt tycker jag. Lääääängtar verkligen tills nästa säsong börjar :o) Undrar just vad vi ska glo på nu om vi blir sugna på lite tv-tittande. Antar att Big Bang Theory och How I Met Your Mother kommer kikas på en hel del. Får sätta dom på serieinspelning för just nu tror jag inte att det är fixat då vi har haft så mycket annat att spela in. Har inte så stort minne på våran box så vi får liksom prioritera.


Fick ett glädjande besked idag och det bara bubblar i mig - vill så gärna berätta för alla men jag vet inte om jag kan det ännu. Ska försöka hålla mig ett tag till... Den som väntar på något gott ni vet ;)

Äh! Vem försöker jag lura? Skulle jag kunna hålla mig med goda nyheter???? Har väl typ aldrig hänt höll jag på å säga men det har det faktiskt gjort, ganska många gånger. Men ändå. Vill ni veta? Ha ha ha - det får ni inte! :)) Inte ännu. Fortsättning följer.


Kanske kan alla glada tankar hålla mina hjärnspöken borta nu så att jag kan sova i natt? Om jag lägger mig i sängen så kanske tröttheten tar överhanden. Håll tummarna för att jag får sova. Skulle behöva det efter ganska många nätter med dålig sömn. Jag gör ett försök. Sov gott så ses vi i morgon (idag). Puss puss!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar