Ibland sitter den...

God morgon! Det är måndag och det betyder ny vecka=nya möjligheter :) Jag vet ju vad det egentligen innebär och det är något som jag har försökt undvika länge. Ja jag kanske inte är så duktig på sport och sådant men ducka är jag bra på... I detta hemmet så innebär ny vecka & nya möjligheter endast en ny chans att ta tag i alla hushållssysslor. Mer "romantiskt eller filosofiskt" än så blir det inte. Hehe. Dammråttorna är stora som riktiga råttor snart, tvätthögarna som ska sorteras och in i rätt skåp är snart högre än Eiffeltornet och sedan ska vi inte tala om allt som ska göras där ute. Hjälp. Ibland sitter den långt inne den där tummen...

Egentligen så skulle jag behöva bara vara hemma och tokröjja hela dagen som ni nog förstod av min beskrivning av läget. Det är bara det att jag måste även handla mat och när tösen slutat så måste vi åka och handla lite saker till henne. Vi har inget val. Det har skjutits upp så pass länge nu så snart står hon helt utan vissa nödvändiga saker. Att beställa hem är inget alternativ då det är klurigt med storlekar.

Jag får helt enkelt jobba på så gott jag kan med sysslorna här hemma under tiden som dottern är i skolan så nu hinner jag inte sitta här och lata mig. Jag önskar er en bra dag! Todelooo :o)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar