I love days like this :)

Alltså jag älskar sådana här dagar som denna dagen råkade bli :) Först så vaknade jag ju väääääldigt tidigt vilket inte var så roligt för jag kunde ju inte somna om fastän jag var trött. Klev upp och hade en lugn och skön morgon i ett tyst hus. Bloggade lite och pysslade med min DP-tavla. Sedan vaknade gubben min och vi åt frukost tillsammans. Båda var så trötta så vi gick och la oss igen. Somnade som två stockar! Så gött! <3

Efter den sköna sovmorgonen så han jag köra lite tvätt och dona lite här hemma innan vi kom på att vi skulle ge oss ut på äventyr med dottern :=) Linnea frågade redan igår om vi kunde ge oss ut på tur men igår han vi inte. Idag så slängde vi i oss lite lunch, laddade ner rätt appar och stack ner till Hovdala. Där gav vi oss ut på skattjakt :) Vi återupptog ett gammalt "intresse" - nämligen Geocaching :o) Vi hittade 9 skatter och Linnea la dit minst en pryl vid varje station men utan att ta någon pryl med sig i utbyte. Det vi ska komma ihåg att ta med oss nästa gång är dock en penna för det fanns det inte vid alla ställen. Vi hade superkul och ska definitivt ge oss ut fler gånger! Här kommer lite bilder på vårtecken och annat från dagen:

Vi var ute i lite mer än 3 timmar - såååå härligt!

Det blev till att skynda oss hem, slänga oss över spisen och fixa kvällsmat. Varför ska klockan alltid rusa iväg så fort när man har roligt? Vi har gått i fårhagar, letat skatter vid flera vattendrag och gått backe upp och backe ner. Frisk luft i lungorna och trötta fötter - jag tror vi kommer sova gott i natt :) Sedan vi kom hem så har vi ändå hunnit med att göra lite mera hushållssysslor och det känns liksom bra att både hinna vara duktig hemma och ändå vara ute länge.

Nu ska vi ha lite myskväll och se färdigt på Bäst-I-Test som vi inte han göra igår.

Ha de gött! Puss & kram <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

thejeanettishway
thejeanettishway,

Hej! Vad är en DP-tavla? Glad fortsättning på påsken!

nouw.com/thejeanettishway
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Hej! DP står för Diamond Painting 😊 Man lägger små små pärlor med samma mönster som korsstygn typ på en förklistrad tavelduk. Superkul!

Tack detsamma 🐣

nouw.com/jopphejjdihejjda