Högst ofrivillig

Jaha då var det söndag kväll och vet ni vad - min semester har börjat! Woohoo :)

Jag kunde ju fått en bättre början på min semester dock! Tanken var att jag skulle ha kört och hämtat min svägerska Lena på tågstationen senare under kvällen men så blir det INTE. Jag har åkt på något skit som inte var roligt alls. Det började i går kväll med något som gjorde att jag kunde varit med i filmen Excorsisten typ. Från ingenstanns kom det väldigt otrevliga symtom på matförgiftning eller magsjuka. Det gick över lika fort som det kom och jag fick sova hyffsat gott under natten. Vaknade i morse med suuuuuuperont i magen och sen satte det igång igen. Fy bubblan. Jag är hyffsat pigg trots allt men jag håller mig nära toan. Denna typen av viktnedgång är högst ofrivillig...

Idag har det varit mycket svalare och skönare. Det har fläktat rejält ute och det har varit helt underbart med en paus från hettan :) När tempen ligger runt 30 grader flera dagar i rad så blir det liksom lite för mycket.

I fredags firade jag och maken våran förlovningsdag <3. För 12 år sedan svarade Fredrik JA när jag friade. Tänk att han har stått ut med mig så här länge... ;) Jag köpte en fin bukett med blommor som gubben fick av mig. I dag har han namnsdag. Vi firar inte namnsdagar direkt men vi säger iaf grattis :=)

Nej nu pallar jag inte mer. Skriver mer en annan dag. Hoppas ni får en fin fortsättning på kvällen och att kommande vecka blir bra.

Kram kram <3


Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar