Hoar som en uggla

Eller näää det gör jag ju inte, vore kanske inte så bra med tanke på att alla andra i familjen sover. Så som man ska göra när klockan är efter ett på natten. Men jag då? Jo det är ju jag som är nattugglan - jag var på väg att gå å lägga mig men så råkade jag få syn på att datorn inte hade stängt av sig som jag beordrade den att göra utan hade ställt sig i viloläge pga av nån uppdatering som skulle göras. Jaha å vad hände då månne tro? Ja jag sitter ju fast här igen och är inte ett enda dugg sugen på att gå å sova. Suck! Jag är oförbätterlig på detta plan...


Jag har ju inte bloggat sedan i tisdags så jag har inte kunnat dela med mig av julmiraklet som har skett :) Jag fick C i betyg i pedagogik-kursen. C är ju typ samma som VG så jag är jättenöjd. Helt klart!!

Känns skönt att ha fått jullov nu. Eller jaaaaa jullov och jullov...från skolan & läxorna iaf. Men jag ska ju jobba rätt så mycket så helt ledig blir jag ju inte. Hade kanske behövt nån dag mer ledigt men av många olika anledningar så vill/kan jag inte säga nej när jag nu är behövd på jobbet. Man ska vara glad att man får alla dessa tillfällen att hoppa in. Det är en chans till att få visa vad man går för :o) Jag räknade ut att om jag nu inte får ännu fler jobbtillfällen i december utan kommer hålla mig till de timmar som jag har jobbat/kommer att jobba så blir det ca 91 timmar i december månad. Januarilönen kommer ju inte bli så liten, hehe.


Vi håller på med "sluta-med-nappen-helt-även-på-natten-projektet" här hemma och det går rätt så bra. Linnea har nu ett antal nätter gått med på att somna utan den och det är inte förräns nån gång vid 3-4-tiden på natten som hon absolut ska ha den och då är man oftast så trött så att man bara stoppar in nappen i munnen på henne mer eller mindre i sömnen. Vi har iaf kommit en bit på väg och jag är inte speciellt orolig för att inte detta ska funka. Det mesta andra har löst sig förr eller senare. Tandläkaren sa ju att det var dax att sluta med nappen så vi får försöka hjälpa Linnea med det :)) Får se hur det går med hennes ide´om att ge napparna till tomten som sen i sin tur skulle ge dem till tomtebäbisarna. Det visar sig på julafton eller snarare på nätterna efteråt...hehe.


Nej om jag nu ska orka slåss med alla andra som ska till Ica Maxi å handla julmat i morgon så får jag väl ge upp och gå å sova nu då. Puss & kram :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar