Helgen är här!

Det är fredag - woohoo! Jag har fått sova lite efter jobbnatten, duschat och fått på mig lite fräscha kläder. Bara det gör ju att man känner sig som en ny människa :) Nu är det ju helgfeeling på hög nivå, hehe.

Jag är ju inte lite stolt över min son då! Alltså jag är ju alltid stolt över alla mina barn men idag blev jag lite extra stolt. Robin började ju höstterminen förra veckan och han har redan klarat av 80% av programeringskurs 2 när de andra precis har börjat på kurs 1. Min son är grym på detta! Vi har bestämt att vi ska laga lite extra god mat i morgon för att fira att det går bra i skolan :)

Jag vet inte om det är någon som har missat att jag älskar att shoppa? I och för sig så är jag av det kvinnliga könet så det kommer väl inte som någon jätteöverraskning men i alla fall så älskar jag att shoppa. Speciellt till barnen eller inredning, födelsedagspresenter och julklappar och annat. Då jag inte tillhör de smala och snygga så är det inte alltid så roligt att shoppa till sig själv och det finns alltid så mycket snyggare kläder och saker till barnen. Men sen finns det ju saker som är roliga att shoppa till mig själv också där man inte behöver stå och visa valkarna i en provhytt och känna sig ännu blekare och ännu fetare än vanligt och det är ju skor, väskor och smycken. Kolla vilket fint halsband jag hittade:

Nä nu ska jag ha lite fredagsmys med familjen. Ha en fantastisk kväll! Over and out!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer