Har du sett en så har du sett alla?

Tjabba! Visste du att du inte behöver ha söndagsångest ikväll? Ja men det är ju lördag! Har du missat det? Vadå vad menar du med att det är söndag? Näää det är lördag - jag lovar :) Jag skrev ju i min blogg att jag "skulle skriva mera ikväll" så då måste det ju vara lördag den 2/5? För jag har väl aldrig skrivit något som jag sedan inte fått tummen ur att fixa?? Som bilder som ska läggas ut eller uppdateringar på saker och ting eller blogginlägg som bara glöms bort/inte blir gjorda av någon annan anledning.... Sånt skulle väl jag aaaaaaldrig göra! Hehe.

På tal om söndagsångest så behöver jag inte ha någon för jag är ledig både måndag och tisdag :) Woohoo :) Sedan jobbar jag onsdag natt och sedan lördag och söndag dagtid så jag har en otroligt lugn vecka framför mig <3

I dag har det varit en superbra dag. Jag hade fått i uppdrag av Jennie att kidnappa henne och överraska henne med något roligt. På grund av Corona-viruset så kunde vi ju inte göra något inomhus så jag började smida planer för en utflykt med matsäck i stället. Detta var ju dock ganska beroende av att vädret skulle samarbeta. Det har svängt lite fram och tillbaka de senaste dagarna så jag var lite orolig för att det inte skulle kunna bli av. Men oj så solen sken på oss! Vi har haft det underbart. Lite väl blåsigt emellanåt men ca 15 grader och strålande sol är inte fy skam.

Jag visade Jennie ett utav mina favvoställen på östra sidan och det är ju Haväng. Jennie tyckte också om stället så vi stannade där och vandrade en bra bit längst med vattnet. Vi till och med doppade fötterna och vadade en liten stund. Det var lite kallt men ändå skönt :o)

Efter det så stack vi till Sandhammaren. Wow vilken strand! Jag vet att vissa tycker att har du sett en sandstrand så har du sett alla och "varför åka så långt för att se en strand?" men jag håller inte alls med där. Jag tycker det är så underbart att åka iväg sådär och utforska nya ställen. Jag skulle kunna jobba med att åka runt och utforska ställen och skriva någon slags turistguide till alla smultronställen. Det hade ju varit jättekul :=)

Jag hade fixat lite picnic till oss så vi mumsade på pastasallad med kyckling & bacon i. Gott! Inte varje dag som man får njuta av den utsikten som vi hade. Sedan fick vi syn på fyren vid Sandhammaren så då spanade vi in den innan vi sedan började köra hemåt.

Alltså sådana här dagar vill jag ha fler av för oj så mycket bättre jag mår i själen. Synd bara att kroppen inte hakar på och mår lika bra...

Här kommer några bilder som jag tog med mobilen idag. De jag tog med digitalkameran får jag nog dela med mig av en annan dag för nu är jag trött. Ha de gött! Puss puss <3

Här kommer några bilder från Sandhammaren:

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar