Håll hårt i dom!

Om du har en eller flera riktigt goda vänner så håll hårt i dom! Visa dom att du uppskattar dom och kom ihåg att berätta det för dom. Gör det solklart att du uppskattar deras omtanke och kärlek <3 Jag har turen att ha några riktigt goda vänner och det betyder mycket mer för mig än att ha många ytliga vänner.

I morse när jag vaknade så var allt "bra" förutom att jag hade ont i axeln och vänstra armen men det var ju liksom ingen surprise direkt. Tyvärr så råkar jag ju ofta vända mig på fel sida när jag sover och det är ju inte så bra att ligga på vänster sida. Jag tog några smärtstillande och klev upp, åt frukost med tösen och alt var okej. Jag satte mig vid datorn, fortsatte jakten efter en sjukgymnast som inte hade sommarstängt. Tillslut hittade jag en, bokade och sedan slösurfade jag en stund.

Efter ett tag så märkte jag att jag började få ont i tummen på högra handen så jag släppte datamusen och gick till soffan i stället där jag satte mig med mobilen. Efter ett tag började det göra mer och mer ont och det blev som att hela tummen låste sig i ett läge. Jag kunde inte röra den alls. Efter ytterligare ett tag så började det göra ont i de tre mittersta fingrarna med och det var bara lillfingret som jag kunde röra. Sedan började det göra ont i de tre mittersta fingrarna också. Efter ytterligare nån timme så började lillfingret också göra ont och alla fingrar låste sig. Jag fattar inte vad det är som händer. Jag har verkligen fått proppa i mig smärtstillande, jag har testat muskelavslappnande och det hjälpte bara så pass så att jag kanske klarar natten utan att behöva åka in akut. Jag ska verkligen försöka stå ut så att jag kan söka hjälp i morgon. Det är ingen mening med att åka in så här sent. Håll tummarna för att det går över så att jag slipper fler läkarbesök!

Tillbaka till ämnet god vänner. Eftersom att jag inte ens kunde klä av/klä på mig själv så kunde jag ännu mindre ta mig till affären idag. Nettan kom till min räddning! En kasse med det mest akuta blev inhandlat. Love u my friend!! <3

Efter att ha skrivit detta med pekfingervalsen med "fel hand" dessutom så får det räcka för ikväll. Over and out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar