Grubblar och undrar...

Nattgrubblerier kan väl aldrig leda till något bra? Eller kan de göra det? Jag har i stort sett bara haft en tanke sedan strax innan 11-tiden idag. Jag har ändå jobbat 12-21 idag och jag har väl lyckats göra det jag ska på jobbet utan att vara allt för disträ :) Men en tanke har cirkulerat heeeela tiden. Jag trodde väl att jag skulle komma hem och vara rätt så trött då jag har sovit dåligt under en väldigt lång period nu. Det börjar ta ut sin rätt. Men ICKE då. Nej nu har jag glott på tv och jag har läst lite i en bok, jag har sytt korsstygn och läst bloggar. Jag blev tillslut tvungen att googla lite. Ja det verkar ju inte helt otänkbart... Tänk OM. Jag ska nog försöka plita ner en ansökan men jag lär väl inte vara den enda. Men tänk OM jag skulle få jobbet? Chansen är nog försvinnande liten med tanke på att det lär väl alltid finnas någon med mera utbildning som söker men även om den så är en på miljonen så kommer jag nog ångra mig om jag inte söker. Dessutom - om jag söker och inte får jobbet så kanske jag ändå kan få lite feedback och få reda på vad jag bör förbättra för att ha en bättre chans om det dyker upp ett nytt tillfälle längre fram. Kanske? Att fråga kostar ju inget.

Shit. Jag är nog lite galen trots allt. Varför skulle de anställa mig..? Jag kan ju inget om detta... Jag passar inte in. Vad har jag att erbjuda? I must be crazy. Nej självförtroendet är INTE på topp och den realistiska delen av mig pratar överröstar helt klart den delen av mig som lever på hoppet och tycker att det är värt att våga lite. Jag är inte modig och har aldrig varit. Och vad har jag att erbjuda egentligen. Det jobb jag gör nu kan jag väl kanske någorlunda, förhoppningsvis gör jag någon nytta där. Men detta är liksom liiiiiiite mer avancerat. MEN det står undersköterska i annonsen. Det gör det faktiskt.

Okej. Jag hoppar rakt ut i det okända nu. Är det någon som är snäll och plockar upp bitarna av mig efteråt? Jag vill inte ligga kvar på marken i en liten hög. Jag behöver kanske hjälp att samla ihop bitarna så att jag sedan kan resa mig och gå vidare. Och kanske vara kvar och stampa på mitt nuvarande jobb ett tag till..

All kärlek till er nattsuddare som orkat läsa <3 :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer