God morgon <3

God morgon! Jag vet inte om jag ska tycka att det är positivt eller negativt med min nya men högst nödvändiga morgonrutin. Jag har larm på varje morgon kl 07:00 för att jag behöver mäta blodsockret och ta mediciner. I vanliga fall när det är vardag och yngsta barnet ska till skolan eller jag ska upp och jobba så är ju kl 7 en bra tid. Det är dock inte lika roligt att bli väckt den tiden när man skulle kunna haft sovmorgon... Gäsp. Jag antar dock att det är ett litet "pris" att betala för att ha en bra rutin och därmed förbättra min hälsa :) Det är ju bara att gilla läget och göra det bästa av det :)

Jag har börjat fundera på hur jag ska kunna "utnyttja" min nya situation för att kanske kunna inspirera eller informera andra om det jag precis gått igenom. Jag inser ju att jag inte är unik på något sätt så det är inte så jag menar men jag har ändå precis överlevt en hjärtinfarkt. Jag har precis fått min diabetesdiagnos. Jag har "vaknat upp" och insett att jag har fått en andra chans i livet. Jag har insett att Heidi 2.0 behövde installeras ;) Den Heidi som struntade i alla röster som varnade för att fortsätta med den livsstil som jag hade har fått kliva åt sidan. Det är slut med misshandlandet av mig själv och mina organ. Jag har precis börjat min resa. Jag har inte alla svaren. Jag har inte all kunskap ännu och frågan är om man någonsin blir "fullärd", jag lär mig massa nytt varje dag men tänk om jag kan hjälpa någon annan där ute att inse något innan det är "för sent" för den personen? Tänk om det finns någon där ute som behöver "vakna" upp och inse vad den gör mot sig själv. Hur ska man på bästa sätt "ge vidare"?

Nä mina vänner - magen börjar tycka att den vill ha frukost så jag får väl snällt lyda. Ha en bra tisdag! På återseende <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar