God morgon!

Ja då var maj månad här, det är fredag och jag är ledig hela helgen. Läget skulle kunnat vara rätt så bra då med andra ord. Riktigt så bra är det dock inte. Jag har plågats och plågas ännu av väldigt jobbig värk i nacken, högra axeln och armen och övre delen av ryggen. Härligt. Det var väl det där med att man ska känna att man lever? Mmm - tack för den. Jag måste ta mina starka tabletter för att klara av läget och då får jag jobbiga biverkningar så det är liksom en ond spiral neråt just nu. Dessutom så blev jag tvungen att ringa och sjukskriva mig i går för att jag inte kunde jobba min journatt och det är ju inte så roligt (av flera anledningar). Jag hoppas på att snart få må bättre igen.

Jag har inte bloggat på varken onsdagen eller torsdagen och nu när jag har kommit in i något slags läge där jag brukar blogga allt mellan 1-3 ggr om dagen så känns det lite konstigt att inte göra det. Jag har dock inte haft någon inspiration alls och så har jag ju som sagt inte mått så bra så det finns ju förklarliga skäl till varför det blev som det blev. Sedan är det ju så att jag bloggar verkligen inte för någon annans skull utan bara för min egen. Det är ju bara ett stort plus om det finns någon som vill läsa av mitt dravvel :)

Idag är det som sagt första maj och röd dag. Jag har inga planer förutom att ta det lugnt och göra vad jag kan för att bli fri från detta skov jag är inne i. Det är lite hopplöst att veta att det inte blir någon operation nu heller pga Corona. Har jag tur och detta virus försvinner snart så kan det ju bli av under hösten. Det tråkiga är ju att även om de hjälper mig med op av höger axel och den blir bättre så kommer diskbråcket att fortsätta ställa till det för mig för det vill de inte operera då det sitter lite illa till. Det är större risk med att operera än att behålla det som det är. Kul. Dessa domningar, stickningar och strålande smärtvågor som jag har dagligen är inte roliga alls. Ja ja det är väl bara till att bita ihop så gott det går. Jag ska göra min sjukgymnastik och kanske gå ut på en promenad om vädret tillåter.

Jag hoppas att ni får en underbar dag och att ni får en superbra helg med era nära & kära <3 Puss & kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar