Glatt överraskad :)

Fick ett brev från Ica Maxi. På framsidan är det en tårta och så står det grattis. Jag tänkte att nu är det en sån där kupong där man på sin födelsedag får köpa en utav deras frystårtor till billigare pris eller möjligtvis att man får den gratis. Jag är inte jätteimpad av sådant då jag inte tycker om dom där dajmtårtorna och allt vad det nu är från frysdisken så speciellt mycket. Tänkte slänga brevet direkt men kom på att det kunde ju vara en bra ide att öppna det ändå då det finns en chans att det är nått annat. Vilken tur att jag gjorde det! Så här bra kan det bli när Maxi överraskar :


Återstår att se om den är så god som jag hoppas :=) Duger nog till mig och familjen och jag tänkte faktiskt som så att den kan vi ha på Linneas födelsedag då vi firar med bara familjen eftersom hon fyller år på en måndag. Sen på hennes kalas med dagiskompisarna ska hon ha en halloweentårta och på min födelsedag har vi annat planerat och då räcker inte denna lilla 6-portioners tårta långt.


Dessa är väl inget jag hurrar jättehögt för men det går ju alltid åt så gratis "smakar" gott ändå:

Sitter och lyssnar på spotify på Ed Sheeran och han har ju så många bra låtar så jag vet inte vilken jag ska lyssna på först. Den bästa är ju ändå "I see fire" från Hobbit-filmen. Jag tror att jag ska koka mig en kopp te och glo lite på tv eller nått. Jag kom aldrig iväg till bibblan idag så jag får hålla till godo men annat. Kanske att jag kan komma iväg till bibblan i morgon eller på fredag. Jag vill börja läsa på nästa bok NU!


Ha en bra onsdag kväll. Kram! <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar