Gårdagen blev helt...

...annorlunda än vad jag hade planerat och tänkt. Jag blev lite besviken då jag hade tänkt åka och bada men det var lite för kallt under dagen tyckte jag. Det var inte förrän eftermiddan/kvällen som tempen steg lite men då var det för sent för att åka. Vi roade oss här hemma i stället så det blev en okej dag trots allt :) På kvällen spelade jag, Linnea och Fredrik lite Wii. Det är riktigt roligt men man är ju lite periodare på det där så det märks när det var länge sedan. Vadå - jag? Ringrostig? Äh! ;)

Om gårdagen då blev en "besvikelse" pga uteslutet bad så blev denna dagen en fullständig jackpott! Äntligen blev det bad!!!! Jag och dottern (fick tyvärr inte med fler familjemedlemmar) packade badkassen och drog till haaaaaavet :) Närmare bestämt Rigeleje havsbad. SÅ underbart <3. Vi solade, badade och plockade fina stenar.

Jag trodde att detta skulle bli lite "sista chansen" till bad detta sommarlov på grund av hur vädret har varit den senaste tiden men nu ikväll när jag tittade på SMHI så ser jag att det ser ljusare ut på den fronten framöver. Jag är sååå lycklig!

Nu ikväll så fick jag en fin bild på solnedgången (tycker jag iaf). Det är kanske inte den allra finaste solnedgången och det är kanske inte den allra bästa bilden som jag har tagit men det var så fint ljus tyckte jag. Taget med min mobil från våran altan.

Innan vi åkte hem från stranden idag så skulle jag passa på att filma lite och leka lite med kameran. Jag tyckte det passade bra när det inte var så mycket folk kvar och jag tycker det är roligt att filma i slowmo och superslowmo. Linnea hjälpte mig och jag fick till några riktigt coola filmsnuttar men jag lyckas inte lägga ut dom här på bloggen. Jag vet inte varför? Är inte så duktig på sånt där med teknik. Det hade varit lite roligt att kunna visa dom där filmklippen bara. Nåja - det är som det är.

Barnens ena kusin Nils kom hit till oss idag och vi har grillat hamburgare, Linnea & Fredrik & Nils som är riktiga Minecraftfantaster har spelat det tillsammans och så har vi mumsat på lite gott snacks. En bra kväll :o)

Nä nu ska jag logga ut härifrån och roa mig med Netflix tror jag innan det är dags att nanna kudde. Ni får sova så gott <3. På återseende!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar