Frustrerande!

God kväll bloggen! Nu har jag hamnat här igen - vid datorn, med hörlurarna på (så jag inte stör övriga familjemedlemmar) och musiken flödar från Spotify. (Nya favoritlåten är Zara Larssons "Love Me Land"). Jag har dessutom en liten men effektiv fläkt framför mig för jädrans vad luften står still och vad kvalmigt det är. Det känns som att det är åska och regn på gång.

Jag har inte fått mycket gjort pga värmen och den smygande känslan av att huvudvärken vill komma på besök men lite ogräsrensande, lite skötsel av tvätt och lite allmänt undanplock av grejer så det inte ser riktigt lika rörigt ut fick jag ändå gjort. Jag ska försöka ta hand om mer rensande mellan plattorna och i rabatterna under veckan som kommer tänkte jag för då ska det inte bli badväder i alla fall. Borde även städa lite mera som tex dra ett varv med snabeldraken men det får bli när det är lite svalare det med.

Idag har jag varit väldigt frustrerad. Jag har ett spel på min mobil som är väldigt roligt och det är inte ett av de där spelen som "är totalt IQ-befriande" som en vän till mig sa utan tvärtom. Det är lite blandat med hur svåra banorna är men vissa är rätt så utmanande och man får lite hjärngympa. Nu sitter jag dock totalt fast på en bana och jag har försökt på 754 olika sätt (känns det som) men jag klarar den inte och jag VÄGRAR "fuska". Man kan nämligen göra det lättare för sig men jag tycker inte att det är roligt då. Har jag klarat mig till bana 647 utan hjälp så ska jag klara det nu med! Jag sliter mitt hår och förbannar den som gjorde detta spel men jag tycker det är roligt så jag ska klara det! :) Måste ju bara få beklaga mig lite :=)

En helt annan sak - jag ska helt klart införskaffa fler flaskor av den som är på bilden nedan. Hallå - kärlek på flaska liksom! <3 Alltså det är nog något av det godaste jag någonsin druckit!! Återigen - jag håller mig gärna till alkoholfritt i vanliga fall men speciellt när jag äter smärtstillande så denna är också alkoholfri. SÅÅÅÅÅ god <3 Servera gärna med lite isbitar i :o)

Nu håller jag kväll. Skål på er! Over and out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer