Fredag och humöret är på topp :))

Ja då var det över. Det jag har gått å fasat för sedan jag började skolan. Provet med stort P. Provet i Medicinsk grundkurs. Jag var så nervös innan provet så att det kändes som att jag skulle gå och kräkas i närmsta buske. Händerna skakade och jag kallsvettades. Det gick dock väldigt bra, jag svarade på alla frågor på G-nivå, nästan alla på VG och så alla på MVG så jag har gjort så gott jag har kunnat tycker jag. Att jag fick blackout på två av VG-frågorna är inte ett dugg konstigt och ingenting som jag tänker förebrå mig själv för. Ska bli spännande att få se resultatet sen! :)


Nu är det myyyyyyycket lugnare i skolan för nu är tre av fem kurser avslutade och det gör att jag kan slappna av en hel del och kanske få tillbaka en del av mitt sociala liv :o)

Faktum är att jag har tagit en dag off med Linnea så vi ska in till stan och gå på öppna förskolan med Annelie och Feliks. Det var inte igår direkt!! Ska ta och äta lite frukost med lillan nu. Ses. Hoppas att ni får en superhärlig fredag och helg!! :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar