Fredag, frustration och foton :)

Det är fredag och jag borde vara glad för det och ha fredagsfeeling som "alla andra" men det är lite halvtungt just nu så jag är ledsen om jag förstör fredagsflowet för någon nu. Jag är mitt uppe i en sjukskrivningsperiod som jag inte har en aning om hur länge den ska pågå och det är sååååå frustrerande när det ända man vill göra är att jobba och göra rätt för sig, må bra och ha ork till att umgås med familjen och ha ork till annat mer eller mindre nödvändigt. Äter jag mina "starka tabletter" som jag kallar dom så har jag inte lika ont men är typ helt "nerdrogad" och hur kul är det. De där tabletterna är som värsta rävgiftet och jag mår sååååå dåligt både psykiskt och fysiskt när jag knaprar i mig dom. Tar jag inte tabletterna så är jag piggare i skallen men har mer ont. Skjut mig! Ooooorkar inte. Frustrationen är stor kan jag ju säga om ni inte redan förstått det... Jag har försökt hitta någon slags medelväg med andra tabletter och salvor så att jag ska kunna klara vardagen men det är med varierande resultat så jag kämpar på :)

Sist jag skrev så lovade jag att lägga ut lite bilder så jag tänkte att jag får väl försöka med det. Nu har tydligen min kamera fått för sig att ställa om sig så datumen på bilderna stämmer inte och kommer i helt fel ordning i mappen på datorn så därför vet jag inte exakt vilka bilder som är tagna när, var, hur typ men jag ska försöka få ordning på det.

Dessa två bilderna knäppte jag nu i morse. Månen var framme och himlen var lite skiftande i grått och rosa. Vi har fin utsikt här uppe på höjden.

Här kommer lite bilder från helgen för 2 veckor sedan när vi var i Småland:

Visst är hösten vacker med alla färger? :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer