Fotonisse i farten <3

Tjabba tjena hallå. I går kväll lyckades jag fånga solnedgången med min kamera och visst blev det fina bilder? Jag blev i alla fall nöjd :=) Jag är bara en rackarns amatörfotograf med stooooooor betoning på amatör men jag tycker i alla fall att jag lyckades rätt bra. Inga filter på eller korrigeringar i efterhand är gjorda. Vi har en helt okej utsikt från vår altan... <3

I går på morgonen var det dax att kliva upp väääääldigt tidigt för att vara klar när Anne & Roger skulle komma med Zacko :) Härliga underbara goa Zacko skulle vara här över dagen. När det var dags för Linnea att gå till skolan så gick vi en morgonrunda och följde således med Linnea en liten bit. Sen tog Zacko och jag en lagom lång morgonrunda för att efter det krypa ner i sängen igen en timme eller två. Det var gött att vila och slumra till lite :)

Det blev några mysiga rundor med lite fotografering av diverse vårtecken och vi njöt av solskenet båda två! När Linnea kom hem från skolan så satte vi oss i solstolarna på altanen och pratade om sommarens alla härligheter som vi ska göra. Små utflykter som vi vill göra, alla jordgubbar vi ska plocka och all glass vi ska äta. Zacko låg i solen på altanen och myste en lååååång stund. Livet kan vara rätt gött ändå!

På kvällen fixade jag till en supergod köttfärssås och lite pasta till. När jag skulle börja laga mat så råkade det ju bli lite köttfärs kvar i tråget som bara råkade hamna på golvet så att Zacko kunde få lite gott att mumsa på han också. Hoppsan! Hehe. Han blir inte aaaaaaalls bortskämd när han är här... :o)

Strax efter femtiden så kom Anne & Roger tillbaka från Tyskland och de hade med sig ett flak cider, ett flak öl och en stor burk med godis till oss! som vi fick! Jag vet inte riktigt vad vi hade gjort för att förtjäna det men det var himlans gulligt av dom så vi blev så glada så :) Nu är grillkvällarna och påsken räddad, hihi.

I dag på morgonen så kom Jennie hit och så hade vi "te-dejt" med lite tedrickande och mycket snackande om allt mellan himmel och gjord. Det var mycket trevligt och det får snart bli repris på det för tiden har en förmåga att rusa i från oss lite så att det lätt blir för långt mellan gångerna. Det är inte bra. Nej skärpning på oss ;)

I morgon kommer Annelie hit och så ska vi pyssla lite. Jag ska nog börja välja bilder och plocka fram lite saker redan i kväll. Allt förberedande till en layout kan ta rätt lång tid och det är roligare om jag inte behöver hålla på med det i morgon.

Nä nu tror jag att jag nöjer mig för idag och checkar ut. Men först kommer lite bilder som jag tog igår morse på diverse vårtecken:

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer