Fika och gardinshopping.

Full fart i vardagsrummet är det som gäller idag. Robin fick med sig en klasskompis hem idag efter skolan och nu sitter dom där inne och spelar Wii. Dom verkar ha väldigt trevligt :) Om en stund ska vi fika lite glass och sen tänkte jag kasta ut dom en stund. Kan ju inte bara vara inne i detta fina väder !


Det blev ju en runda på stan idag med. Shoppade gardiner till två rum och så passade jag på att hyra film. Är ju ensam ikväll då sambon är i Danmark och jobbar så då tänkte jag slå mig ner i soffan och ha myskväll för mig själv i lugn och ro. Ska faktiskt bli rätt så skönt. Kanske fixa en kopp te och tända några ljus. Myyyyys :)

Vid lunchtid kom kompisen Anna till stan och det blev en kort men intensiv "dejt" :=) Vi käkade varsin grillad baguette och snackade lite. Man får ju liksom lov att uppdatera lite vad som hänt och inte hänt när det är så länge sedan vi träffades sist... Måste bli ändring på det där med antalet träffar per år !


Passade på att beställa tid för klippning med. På tisdag blir det till att kapa av kalufsen...det är VERKLIGEN dax ! Det blir lite slingor med inför hösten. Mitt hår har en tendens till att mörkna och bli alldeles råttfärgat och det gillar jag INTE så lite ljus färg får minsann fixas. Ska bli skönt med en liten uppfräschning.


Ja det var väl det om dagen. So far so good. Nu blir det nog lite dataspel en stund. C U !

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar