Fel dygnsrytm, nyklippt & gammal färskvara.

Men tjabba. Då var det lördag kväll och Fredrik nattar Linnea så då passar jag på att sitta här ett tag. Det är ju fasiken vad det ställer till det med ljusa sommarkvällar för tösabiten går bara å lägger sig senare å senare. Undrar var detta ska sluta, hehe. Undrar hur kul vi kommer få det som ska lyckas ställa om hennes dygnsrytm när skolan börjar... Det är då jag ska passa på att checka in på spa i en vecka va? ;) Eller det var då som jag hade en Sundsvallsresa inbokad och naturligtvis reser jag utan barn då ;) Nä det kommer säkert gå bra för hon vill så gärna börja skolan så hade vi sagt att hon skulle lägga sig kl 18:00 så hade hon säkert gått med på det. Det blir nog bra :o)


Idag har det varit en lugn och skön dag men vi har ändå fått lite gjort här hemma. Det har kommit lite skurar då och då så det såg inte så ljust ut när det gällde gräsklippningen. Mellan två skurar så monterade Fredrik den nya gräsklipparen och sen han gräset bli klippt innan nästa regnskur kom och det var en rätt så rejäl så det var ju skönt att han blev klar. Han kan när han vill!! :=)


Jag håller på med ett syprojekt och jag har spottat & svurit i det tysta över en sytråd som inte ville samarbeta så arbetet har tagit väldigt mycket längre tid än vad det skulle ha gjort. Jag vet ju om att sytråd är färskvara så går tråden av ofta så ska man byta ut den. Har jag gjort det då? Näääääää. Blir till att besöka nån tygaffär nån dag. Jag har kommit in i nått slags sugen-på-att-sy-allt-möjligt-sug och det har jag väl inte haft på väääääääldigt länge. Fick till och med damma av symaskinen för den var jättedammig TROTS fodralet som den har över sig. Det säger ju en del om hur ofta den maskinen är framme, hehe.

L är otålig. Jag försöker mig på en grej som jag aldrig har gjort innan så vi får väl se hur detta går...


Tvättberget har minskat rätt så rejält de senaste dagarna då jag har försökt att jobba undan lite av det. Det är så skönt att se botten på våra tvättkorgar emellanåt. Ska se om vi kan städa i ordning där nere i tvättstugan nån dag. Det behövs!


På kvällen grillade Fredrik hamburgare och det är ju så smaskigt med grillat så vi njöt i stora drag. Sen njöt vi ännu mera för Linnea hade bestämt att det skulle vara myskväll ikväll. Vi tittade på Drakryttarna (spinoff-serie som hör till filmerna Draktränarna & Draktränarna 2) och så mumsade vi på morot och gurka med goda dippar till. Ibland är livet rätt gött!


Nu ska jag nog fortsätta på mitt syprojekt. Hoppas att ni får en bra dag i morgon. Den sista för denna helgen så ta till vara på den

. Puss & kram <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar