Fångad av en stormvind?

Kommer hem från jobbet överhettad och halvtrött. Dricker lite (läs MYCKET) kallt vatten och undrade hur i hundan jag skulle göra för att lyckas bli svalare och sluta svettas. Har haft öppet hela dagen och tvärdrag men det kändes ändå som att luften stod stilla i huset. Kom på att i vardagsrummet brevid min datorhörna så står det en portabel fläkt. Tycker att jag får en bra ide och "slänger" bort grabben plus hans polare därifrån och säger till dom att datorn är min, bara min resten av kvällen (my precious

). Efter några minuter så känner jag mig sval igen och får till och med slå av fläkten för att det blev för mycket kall luft på en gång. Tänk att lite runtvispande av luften kan göra att allt känns bättre :=)

Min cykel blev ju stulen förra våren och nu har jag på allvar börjat leta efter en ny (eller jaaaa, bättre begagnad får jag väl ändå säga). Jag har egentligen inte råd att lägga massa pengar på en cykel men kan jag hitta en vettig för en okej peng så känner jag att det kan funka. Det är lite surt att inte kunna cykla alls och det hade varit kul att kunna cykla igen med Linnea. Det är dessutom ett roligt sätt att röra på fläsket på så man kan ju få lite extra motion genom att sticka ut på cykelturer med henne. Cykeljakten får nog ta fart på allvar nu. Ser ni en 28" damcykel och helst med 5 eller 7 växlar som är till salu så hojjta till :) Cykelstol till Linnea har jag redan fått tag på och cykelkärra har vi så det finns gott om möjligheter att ta längre turer :=)) Håll tummarna för att jag får fatt i en cykel!!


Nä nu ska jag nog gå och sova. Ska upp tidigt i morgon och jobba. Sov gott!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar