Få tummen ur...

Det är bra att det finns Tradera, loppisar, köp & sälj på Facebook osv. Det är bra ur många synpunkter som tex ekonomiskt och miljötänk. Det är ju bättre att återanvända kläder och prylar som ff är i fint skick och det är ju bra att köpa billigt och kunna spara lite pengar på det jämfört med att alltid köpa nytt. Varför har jag då så svårt för att få tummen ur ibland när nått ska säljas här hemma?? Jo för att det tar tid!! Det går så mycket fortare att skriva "köper" i en annons för då behöver inte jag göra allt jobbet. Man ska fotografera det som ska säljas, lägga ut en annons med beskrivning och hålla koll på annonserna när någon nappar. Sen ska man ha koll på kontot så att pengarna kommer in eller möta upp någonstanns för leverans. Man ska posta paket till rätt köpare. Det är såååå bekvämt att bara "råka" skjuta på det en dag till ;) Jag har en hel del som jag ska ta tag i och lägga ut till försäljning, nån dag... När jag orkar. Nån dag.


I morgon måste jag ringa till Tandvårdshuset och boka om Robins tid för nu är det hans tur att vara krasslig. Han hostar och hostar och har ont i halsen. Jippie :( Tandställningen har gått sönder lite så det hade ju varit extra bra om han hade kommit iväg för att fixa den men det är inte så mycket att göra nått åt. Jag får boka om och förhoppningsvis så har dom en tid som inte ligger allt för långt fram i framtiden. Kan ju vara lite klurigt att få fatt i en tid som passar också. Återstår att se.


I morgon jobbar jag 7-16 och sen ska jag skynda mig att hämta Linnea på dagis och sen ska vi ta oss hem och laga mat osv. I morgon ska nämligen Fredrik iväg till Seat för att hämta vår nya programerade bilnyckel så att det funkar att låsa/låsa upp som det ska. De skulle även ta en titt på bilen så att den inte håller på att strula som den gör nu. Är nog nått glapp någonstanns för ibland funkar den klockrent och ibland vill den bara lägga av hur som helst. Jobbigt. Förhoppningsvis får vi hem en hel och fullt fungerande bil sen.

På torsdag står det lite olika saker på planeringen beroende på om jag ska till Kristianstad med Robin eller ej. Blir det inte nån tur till Tandvårdshuset så måste jag iaf till Vinslöv för att hämta tv-bänken som vi köpte på Blocket. Och så ska jag försöka hinna med ett besök på bibblan och låna del 2 i serien om Mr Grey. Jag kom ju aldrig iväg för att fixa det sist för då blev jag ju sjuk. Jag måååååste ju bara få veta hur det går :) Jag är ledig från jobb resten av veckan men jag har en hel del att göra med matten så jag får väl ta tag i det också.

På fredag tänkte jag försöka hinna med att umgås med Linnea så jag tänkte hämta henne tidigt på dagis så att vi hinner åka lite pulka medans det är ljust ute :=))

På lördag kommer Linneas dagiskompis Tova med familj (mamma Anna, pappa Torbjörn, storebror Alexander och storasyster Thilda) hit på middag/spelkväll/filmkväll eller vad vi nu hittar på :) Vi ska käka tacos eller nått annat sånt lite extra gott men som kan passa både barn och vuxna och sen är det fritt fram för vad som nu kan passa barn och vuxna. Tänkte be min man om hjälp att koppla in Wii-konsolen igen och så har ju Robin X-boxet och så har vi sällskapsspel och film och jaaa det ska nog inte gå någon nöd på någon!! :o)


Lyssnar på Delta Goodrem på spotify just nu och jisses vilken pipa hon har, sånt skönt sound!! Önskar att jag kunde sjunga så där. Vissa låtar är så sjuuuukt bra så att jag får gåshud på armarna. Vissa texter är så vansinnigt bra och jag är ju en sån som ofta faller för en bra låttext. Sen händer det att jag skiter fullständigt i texten och bara gillar tempot om det tex är en låt som jag ska träna till eller om man går på krogen så vill man liksom bara ha lite sköna låtar med bra drag i. Med lugna låtar är viktigare med en bra text - helt klart. Just nu så bara njuter jag av både ock.


Ska nog gå och ta en nattmacka innan det är dax att släcka lampan och försöka sova. Vore ju bra om jag somnade innan 03:30 inatt.... Wish me luck!! Lär ju behöva det... Puss och kram.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar