Ett steg fram och två bakåt.

Det känns som att det är så som det mesta i livet funkar just nu, vi tar ett steg framåt och sen två tillbaka. Hoppas att det går över snart.


Linnea är fortfarande förkyld och det som är jobbigast är ju att hon har sådan slemhosta så att hon kräks ibland. Tvättmaskinen går varm...

Inskolningen på dagis blev ju framflyttad pga personalbrist pga mycket sjukdomar på dagis. Dom ringde (tror det var i torsdags) och sa att vi kan börja på måndag igen, ja jo bara det att nu är Linnea sjuk... Vill ju kunna börja inskolningen nu ju. Så trist när det ska komma baciller och ställa till det. Ja ja, vi får väl se vad som händer, ska ringa till dagis i morgon och prata med dom.


Linnea har fått tid för återbesök hos ögonspecialisten också. Vi skulle ju tillbaka dit för att utreda mer hur det känns med hennes skelning. Jag har inte sett nått fel på hela denna tiden som har gått sedan vi var där sist. Jag tror inte att det behövs något återbesök egentligen men det är väl lika bra att gå och kolla så man är på den säkra sidan liksom.


Idag hjälpte vi Hannah att passa Bruno - det är världens gosigaste vovve! Han är så mysig så vi försökte komma på olika sätt för hur vi skulle kunna behålla honom. Hannah gick dock inte på det så hon tog med sig Bruno hem igen... Taskigt mot oss tycker jag, hon kunde ju åtminstone tänkt på stackars lilla Linnea som är så fäst vid honom nu... Hundsjuka? Vi? Vaaaa? Nääääeeee... :)

Bruno kanske kommer tillbaka hit på tisdag *håller tummarna*!!


Dax att knoppa. Trött. Ses! Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar