Energin kommer och går, kaoset består :)

Tjabba bloggen!

Det är konstigt hur man kan ha energi till vissa saker men till andra så får man ingen energi alls. Som tex idag så blev morgonpromenaden med vovven helt plötsligt väldigt lång för att jag fick energi och ett sug efter att gå ner till sjön lite så där spontant. Först gick vi runt lite i byn och så bara fick jag en feeling och innan hjärnan han tänka så hade fötterna börjat styra kosan ner mot sjön :) Det blev en jättehärlig runda fastän det var nollgradigt, lite halt på vissa ställen och väldigt grått och rätt så dimmigt. Vi var ute i 1 1/2 timme :)

Kommer hem och hade tänkt att jag skulle ta tag i lite saker här hemma men nääää. Jag la mig först på sängen och gosade med vovven och efter en stund så lockade datorn mycket mer än alla sysslor och måsten.

Jag borde dock ta mig i kragen för vet ni vad - jag ska erkänna en sak. Det är fortfarande jul här hemma... *Tar och gömmer mig bakom skämskudden*. Ja ni läste rätt. Här hänger julgardinerna kvar, alla tomtar är framme och granen står grön och grann i stugan (vi har ju plastgran). Ja men det var mitten på januari och jag skulle börja ta bort grejerna men sen kom det en infarkt, Covid-19 och massa sjukhusvistelser emellan. Sen helt plötsligt så var det mitten på februari och tjaaaa här är vi... Lägg dessutom till allt kaos som råder här på grund av renoveringen i källaren. Det är trångt här hemma och en salig röra. Orka börja slita i julgrejer då liksom :o) Och julen varar ju fram till påska! Ha! Sug på den! ;)

Nä nu är det dags att ta en mellis och sköta om blodsockret. Ha en toppenbra söndag goa vänner. På återseende <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,