En till dag har gått

Min son bara växer och växer. Ja alltså inte bara på längden utan i vad han gör :) Idag behövde jag åka till stan i lite ärenden och misstänkte att jag inte skulle hinna hem innan Robin utan snarare en liten stund efter honom. Kollade vid frukosten vad han tyckte om att få en nyckel med sig och kunna gå in själv om jag inte var hemma och det tyckte han var ett spännande uppdrag :=) Han slutar ju 13:15 och min buss skulle lämna stan samma tid så han skulle kanske vara hemma 10 minuter innan jag kom hem och han har ju sin mobiltelefon också om det skulle vara nått. Sa ju till honom att han kunde stanna lite extra länge på skolan om han ville så kunde vi komma hem samtidigt om han tyckte det var läskigt att vara hemma själv. Ingen fara lovade han mig och så knatade han iväg till skolan. Jag åkte till stan senare, gjorde mina ärenden och kom hem till en glad Robin :) Inga problem där inte ! Det är såååå härligt och det känns så skönt att båda ungarna är så pass stora innan nästa lilla krabat snart kommer.

Ska se om jag kan fixa en varsin nyckel till dom. Det kan ju vara bra att dom har det. Sen ska det ju inte "missbrukas" detta med att dom kan ta sig hem själva naturligtvis. Vill inte att dom blir "nyckelbarn" i onödan. Känns tryggt att kunna finnas hemma för barnen. Men det finns ju tillfällen då det är himla bra att dom har möjlighet att ta sig hem om det är något.


Min runda på stan gick bra. Det var ingen megarunda - sånt orkar jag inte med nu för tiden. Var bara lite småsaker som skulle införskaffas, som fler strumpor till Robin tex. Jisses vad han sliter ut strumporna fort... Äntligen hade Lindex fått in jeans i Robins storlek med inställbar resår i midjan. Förut hade dom bara sådan resår upp till storlek 128. Robin behöver storlek 134 på längden nu men är så smal så 128 vore lagom i midjan, fast nu börjar han komma ikapp där så vissa 134 sitter bra i midjan med. Lite olika det där. Nåja ett par byxor blev det iaf. Sitter dom bra så lär det bli fler par därifrån för byxor slits det med i en himla fart emellanåt. Killar i den åldern... :)


Igår blev en layout till scrapbookingen färdig :) Tänkte att jag skulle ha gjort en till idag men när jag väl skulle börja så infann sig inte lusten och inspirationen... Så kan det vara ibland.

På söndag är det pysselmässa i Helsingborg och jag vill väldigt gärna åka. Har blivit tillfrågad av en som var på pysselträffen om jag ville följa med. Ska se om jag kan och orkar. Blir ju inte tillfälle till några sådana mässor på ett tag sen när jag har en liten liten att ta hand om. På måndag kväll är det pysselträff igen :) Längtar och hoppas att jag åtminstone kan vara med på den om jag nu inte skulle kunna åka till Helsingborg. Vi får väl se vad sambon har med sitt jobb...


På måndag är det studiedag i skolan så barnen är lediga :=) Mysigt ! Får se om vi kan hitta på något roligt.


Nehe nu ska jag spela lite Sims 3 med sonen innan han ska sova. Kram på er ! C U soon.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar