En snabbt inlägg så där i förbifarten :)

Passar på att slösurfa och blogga lite när minstingen sover på soffan. Jag känner mig rätt nöjd för jag har fått upp gardinerna i vardagsrummet nu. Nu känns det inte så tomt i fönstrena längre. Nästa mål är att fixa gardinerna i köket men det får nog vänta till i morgon tror jag.


Det blev ett besök på Vänhem VC tillslut. Jag ringde när de hade öppnat vid 9:30 och kl 11:00 fick vi tid. Kom in rätt så fort till doktorn som snabbt konstaterade att Linnea skulle ha Mollipect och att det kanske även var en halsfluss på gång där. Halsprov och snabbsänka togs men det visade inte nått annat än att snabbsänkan var lite förhöjd. Man ska ligga på ca 8 och hon hade 38. Inget alarmerande direkt och inget dom kan göra nått åt när inte proverna visar nått mera. Doktorn sa dock till mig att ha lite koll på hennes hals och temp. Blir det sämre med halsen så vi misstänker halsfluss eller att hon får allt för långvarig hög temp så kunde vi åka direkt till barnkliniken om vi ville eller söka oss tillbaka till Vänhem. Skönt att veta vad man kan göra, var man ska ta vägen och liksom ha en plan B.

Linnea var så slut och påverkad av tempen att hon somnade så fort hon fick chansen, både i bilen och i väntrummen mellan träffen med doktorn och provtagning å tillbaka till doktorn igen. Stackars lillstumpan :(

Det visade sig även att jag hade lungsäcksinflammation. Igen. Blir galen på detta! Skolan börjar snart och jag måste vara på topp då. Har inte tid med massa sjukdomar. Bläääää.


Nu vaknade lillstumpan igen och är skållhet och blek. Får gå och ta hand om min lilla Linnea. Ses.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar