En riktigt slapp lördag - både skönt och trist.

Ja idag har det varit en riktigt slapp lördag och det är både skönt och lite långtråkigt på en gång så jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska tycka. Nu är det ju typ skit samma för dagen är snart över men lite ångest har jag för att jag har slösat bort en hel lördag utan att lyckas åstadkomma nånting. Jag går fortfarande runt i pyjamasen och så gör hela familjen :) Pyjamas eller myskläder is the shit att ha på sig på en slappedag! Egentligen är det väl bara Linnea som har en ursäkt för att slappa i pyjamasen hela dagen då hon är förkyld men jaja, shit happens :)

Jag har fått sovmorgon och ändå somnade jag på soffan när jag och Linnea tittade på tecknat på Netflix. Nästan bra jobbat, hehe. Fast för att kompensera det hela så har jag faktiskt dammsugit lite idag och jag röjjde i köket så jag har inte bara slappat. Nu när kvällen är här så känner jag mig lite rastlös och frustrerad och skulle gärna ha hittat på nått. Som kanske gå på bio eller gått och bowlat eller nått men det är kanske lite sent för att göra nått åt saken nu så jag fortsätter slappa i min pyjamas istället. Både bion och bowlinghallen finns kvar till en annan gång :=)


Nu har Linnea varit hemma torsdag & fredag från skolan och så kommer helgen på det. Hon är ju som sagt ff förkyld men idag är det bättre så det går nog på rätt håll. Jag längtar tills hon är frisk och kan gå till skolan och få leka av sig med sina kompisar för det märks att hon börjar ha lite långtråkigt också. Vi har spelat lite spel och pysslat lite men det märks att det inte riktigt är nog. I morgon kanske hon är ännu bättre så då kanske vi kan hitta på nått innan rastlösheten tar över helt och vi förlorar förståndet helt! Haha.


Jag läste en insändare om det här med att vabba. Känner igen det sååååå väl. Gäller ju kanske mera när man har mindre barn men jag har inte glömt bort hur det var. Läs här:

http://www.amelia.se/artiklar/att-vabba-sa-har-ar-det-pa-riktigt-for-visst-kampar-vi-alla-2/


Nu ska jag se om jag kan gå igenom bilderna jag har i min mobil och kanske lyckas ta backup nån gång så jag kan byta mobil. Är så less på strulande telefon.


Ha en fortsatt bra helg. Puss & kram <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar