En nattning senare...

Ja jag erkänner. Det hände igen. Men det är ju nästan oundvikligt. Om du inte har provat så uttala dig inte ;) Vad jag syftar på? Jo att somna vid nattningen av små banditer :=) Linnea vill gärna att vi ligger kvar efter sagoläsningen och så ska man då låtsas sova. Jaha - ligga i ett rätt så mörkt rum och blunda för att låtsas sova. Precis när man börjar höra hennes djupa andetag och ligger där och myser så tänker man "ska bara ligga kvar en liten stund extra för att se till så att hon verkligen har somnat". Reser man sig upp för snabbt så råkar man kanske väcka henne å då får man ju börja om från början igen. Just där när man "ska bara" ligga kvar den där extra stunden så somnar man för det är då man slappnar av. Då är liksom nattningen avklarad och tankarna börjar vandra iväg på annat håll och så samtidigt så hör man de där tuuuunga andningarna och eventuellt snarkningarna. Svårt att somna då? Näääää inte speciellt! Men det är mysigt. Det är synd bara att man är så groggy efteråt men det kan det vara värt :)


Min migrän gick över efter den lilla sovstunden. Skönt! Väldigt skönt att det inte krävdes mer medicin eller sömn, lyckades mota bort migränen innan den fick fäste. Önskar att den aldrig fanns men om jag nu nödvändigtvis ska behöva lida av den så får den gärna hålla sig till såhär korta anfall som dagens.


Jag är glad för att Robin kunde gå till skolan idag eftersom de hade prov. Han orkade dessutom stanna kvar hela dagen och det är ju ett bra tecken. Han verkar slippa bli lika sjuk som jag var men hostan han har är inte nådig emellanåt. Hoppas att han slipper bli sämre igen. Hosta kan ju sitta i lääääääänge så han kan ju inte stanna hemma för "lite hosta". Feberfri och pigg så är det skola som gäller.


Linnea har kunnat skriva sitt namn ett tag nu men med varierande resultat. Här om dagen så hade hon ritat på dagis och sedan skrivit sitt namn på teckningen. Här kan ni se :)


Hon är duktig min lilla mini-ninja :)


Nej nu ska jag gå och lägga mig och läsa ett kapitel eller sjuttiofem i boken som jag hoppas är lika bra som nr 1 i serien. Jag har höööööga förväntningar. Och jag som precis har lyckats vända tillbaka dygnsrytmen... Hehe. Får väl se om jag lyckas lägga ifrån mig boken innan den är utläst? ;)


Sov så gott. Ses i morgon.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar