🌞

Tjabba tjena hallÄ! Oj vilken underbar dag jag har haft :)

Jag packade strandkassen och kylvĂ€skan, plockade upp Jennie som hade gjort likadant och sĂ„ körde vi österut med sikte pĂ„ havet. NĂ€rmare bestĂ€mt stranden vid Furuboda. Wow vilket paradis đŸ€©. Vi njöt av solen (jag var vÀÀÀÀÀÀl insmord denna gĂ„ng) och hade det riktigt gött. Vi svalkade först av oss genom att bara plaska med fötterna i vattenkanten men jag blev snabbt kaxigare och kaxigare sĂ„ jag gick frĂ„n att ha kĂ€nt lite försiktigt pĂ„ vattnet till att tillslut bada nĂ€stan hela kroppen. Det var nĂ„gon som sa att det var en vattentemp pĂ„ 15-16 grader men jag tvivlar. Det kĂ€ndes som 12-13 kanske. Men jag vet inte.

Efter ca 3 timmar pÄ stranden sÄ blev det till att avbryta abrupt. Solen gick i moln och tempen sjönk frÄn 27 grader till 17 grader rÀtt sÄ fort. En bit ifrÄn oss dök det upp Äskmoln pÄ himlen. Det gick fort frÄn 2 regndroppar till full störtskur... Jahapp - det var de det.

PÄ vÀgen hem svÀngde jag förbi kvantum och handlade lite mat. Det blev nuggets och pommes till kvÀllsmat - gott och framförallt snabbt, smidigt och enkelt.

Efter att ha lÀst för Linnea och stoppat om henne sÄ gick jag ut pÄ altanen och fick detta vackra pÄ bild:

Nu sitter jag i soffan och tar det chill med ett glas kall oboy och min nya bok framför mig. Jag har ju inte hunnit lĂ€sa sĂ„ mycket i den Ă€nnu sĂ„ jag fĂ„r vĂ€l passa pĂ„ nu 😊.

God natt mina vĂ€nner 😁. Sov gott och dröm sött! PĂ„ Ă„terseende 💖

VÀlj att se det goda i dina medmÀnniskor sÄ ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar