:)

God kväll. Det är söndag kväll och jag sitter här och försöker ladda upp inför en ny vecka :) Ni som känner mig vet att jag naturligtvis har Spotify igång - jag klarar mig inte utan min musik! Hoppas att ni har haft en bra helg - det har jag haft men den har gått så vansinnigt fort, snabbare än någon gång innan tror jag... Denna bilden sammanfattar hur jag känner det rätt så bra just nu:

I torsdags var det för dax för Linnea att besöka tandläkaren. Det gick så bra det bara kunde :) Linnea sköter tänderna superfint, har tappat 12 stycken tänder och har redan 12-årständerna på gång... Hoppsan. Det är ganska tidigt att de vill bryta igenom redan nu men det är inte så mycket att göra åt saken. Tandläkaren sa att eventuellt så blir det tandställning för Linnea framöver (ingen surprise direkt då alla i familjen har haft det).

Natten mellan torsdag och fredag jobbade jag natt. Jag sov superdåligt och superlite så när jag kom hem så bäddade jag ner mig i sängen och tänkte försöka få några timmar till. Icke då. Först kunde jag inte somna även fast jag var riktigt riktigt trött, sen när jag väl hade somnat så ringde telefonen. Jag vaknade även fast jag hade satt den på ljudlöst läge. Suck. Resten av fredagen gick lite i slowmotion men vad gjorde det? Det var skönt att ha hela helgen framför sig.

På lördagen tog hela familjen en välförtjänt sovmorgon och sedan gick halva den dagen i slowmotion den med. Vid 2-tiden när Linnea stack iväg till en kompis så lyckades Fredrik och jag äntligen få lite fart i bakarna och köra in till stan för att göra lite ärenden och handla lite mat. Efter att ha fått halva Maxis sortiment med oss och även en del från Citygross så kunde vi köra hem. Nu har vi storhandlat i alla fall. När vi kom hem så slängde Fredrik sig över högrevsfärsen som vi fick tag på till väldigt bra pris och trollade ihop den till himmelskt goda burgare som vi gladeligen glufsade i oss. MUMS :=)

När vi var på mataffären så ringde Felicia. Hon skulle jobba natt på Harrys och behövde barnvakt till Gabriella. Ingen tvekan där inte :o) Så lite senare på kvällen när de kom med tåget så mötte jag upp dom, langade in Gabriella i bilen och körde hem. Lilla G sa flera gånger att hon skulle hem till morfar och äta glass. Såklart! Vi tog en varsin strut och tittade på Eurovision Song Contest. Lilla G var mycket nöjd! Hon och Linnea dansade till några utav låtarna och det var en bra kväll. Vilken rysare det var med resultaten innan man fick veta vem som vann. Sverige låg bäst till efter att alla jurygrupper hade sagt sitt men sen kom folkets röster och vi slutade på sjätte plats. Väldigt bra jobbat John Lundvik!! Du gjorde jättebra ifrån dig! Bättre lycka en annan gång <3

Vid 03:30 körde jag in till stan för att hämta Felicia som då hade jobbat färdigt. När vi kom tillbaka hem så skulle Felicia bara natta-äta lite så jag höll henne sällskap och vi snackade skit. Helt plötsligt så var klockan 05:30 och vi fick bråttom att gå och lägga oss. Då hade jag varit vaken hela dagen från 9-tiden och hela natten. ZzzZzzzZzzzzz.

Strax efter 12-tiden idag vaknade jag och Felicia och när vi två hade ätit frukost och gjort oss klara så stack jag, Linnea, Fredrik, Felicia och lilla G till en utav lekplatserna i byn. Barnen fick leka av sig lite och vi alla fick lite syre i lungorna. Det var välbehövligt!

Strax efter 18-tiden så körde jag Felicia och Gabriella in till stan till Cicci och Jenny och sen han jag njuta av lite grillat & pommes som mannen min slängde ihop medans jag lekte taxi :) Poff sa det så var det kväll och dax att läsa om fem-gängets äventyr för Linnea. Sen hamnade jag här...

I morgon är det en ny vecka med nya möjligheter :=)

Här kommer lite bilder från helgen:

Nähä mina vänner - nu är det dax för mig att försöka sova i kapp lite. Simma lugnt, sussa sött osv. Over and out <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar