Efter regn kommer....

Ja nu tror ni allt att ni vet vad jag ska skriva men nääää där har ni fel. Det finns ju ett uttryck som lyder "Efter regn kommer solsken" men det var inte det jag tänkte på denna gången. Nej numera när jag ser att det regnar så tänker jag bara på att jag inte vill gå ut pga alla slemmiga äckliga maskar som kommer fram och som man ska akta sig för att kliva på när man går ut. Det är ju ganska många som ligger och krälar på asfalten. Äckligt! Dessutom så kommer ju alla sniglar fram när det regnar också och det ser så äckligt ut med överkörda eller nertrampade sniglar. Blä. Så fort det regnar/har regnat så får man ju gå å stirra ner i marken så att man kan undvika att kliva på dom. Nej fram med solen och låt den lysa mycket så kan de slemmiga varelserna få stanna i jorden där de gör nytta.


Lyssnar på lite gamla goding-låtar med George Michael just nu och han har ju gjort några riktigt bra låtar (tycker jag iaf) och ibland är det lite kul att resa tillbaka till 80-90-talet och man kommer ju liksom ihåg vad man hade på sig för kläder, alla skoldiscon man var på, vilka låtar som man dansade till då, alla hångelstunder och tryckare. Hihi, tonårstiden var rätt rolig på många sätt ändå. Vilka minnen man har :)


Snart kommer min "låtsasfru" Annelie och hämtar mig och så ska vi få umgås lite för nu är det ju synd om oss som inte har kunnat träffas på heeeeeela helgen, hehe. Måste ju få lite tid med min andra hälft ;)

Linnea är på utflykt med dagis så henne kan jag inte vara med ändå och Fredrik hjälper till och kör lite barn så huset är tomt. Nä då passar jag på att sticka iväg på lite egentid med Annelie istället.


Hoppas ni får en bra dag. Ses!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer