Efter en låååååååång dag...

...är det väldigt skönt att komma hem, släppa fångarna loss (alltså ta av sig bh:n

) och på med myskläderna
. I stället för att gå direkt till fängelset utan att passera gå så gick jag direkt till datorhörnan och här sitter jag bra ett tag till känns det som. Lite musik i lurarna och lite bloggande plus uppdatering av vad som hänt i mailens inbox, på facebook osv så är man ju med på noterna igen :o)


Idag skulle jag jobba 7-14 men dagen blev mycket längre än så och det är ju nice att kunna sätta upp lite timmar på kompkontot :) Jag trodde dock inte att jag skulle komma hem så sent som det blev idag så jag hade anmält mig till ett träningspass ikväll och utöver det så hade jag tänkt att jag skulle röjja lite här hemma men så blev det ju inte. Röjjningen finns kvar till en annan dag om inte någon utav de andra familjemedlemarna helt plötsligt får för sig att utföra de sysslorna och den risken är inte jättestor. Jag ska dock inte säga för mycket för det händer att jag får hjälp då och då även om det kanske inte är så mycket som jag kanske önskar men säg det fruntimmer som är nöjd?? Hehe. Min man är dock duktig på att sköta tvätten så där ska jag absolut inte klaga! Vi är lite periodare både han och jag och naturligtvis är det när man INTE gör nått som man borde som det märks. När allt flyter på så är det ju inga bekymmer - problemet är bara att man kanske inte alltid kommer ihåg att kommentera med positiva kommentarer när tillfällena ges utan man hackar på det som INTE är gjort...

Nåja - jag är rätt duktig på att hacka på mig själv också och trycka ner mig själv i skorna när jag tycker att jag inte levererar som jag borde. Fröken duktig gillar inte när jag slöar till det. Jag får nästan alltid dåligt samvete när egentid/återhämtning prioriteras framför att städa och knoga. Varför ska det vara så??


Angående den uteblivna träningen så känns det inte alls bra och nu måste jag ta igen en hel del. Jag har knappt tränat på hela förra veckan och denna veckan ser inte mycket bättre ut. Jag har anmält intresse till spinningen på söndag kväll och hoppas på att komma med på den. Står som reserv nu. I veckan som kommer så jobbar jag inte så mycket så då får det bli ordning på torpet igen!! Jag vägde mig i alla fall här om dagen och har nu klarat mitt första delmål så jag är jättenöjd! Nu ska jag bara fortsätta kämpa och komma ner till tvåsiffrigt istället för tresiffrigt. Jag har inga planer på att ge upp och det har aldrig känts så här pass bra som det gör denna gången. Jag känner mig stark i sinnet och SKA KLARA DETTA!


Nä nu ger jag mig nog för i dag. Puss på er! Hoppas att ni har haft en bra vecka så här länge och att ni får en ännu bättre helg <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar