Dyrt blir det.

Oktober är en dyr månad. Vi har många bland släkt och vänner som fyller år under hösten och speciellt i oktober. Många paket blir det..


På torsdag fyller grabben våran 9 år. Shit - vad hände? Varför har ingen sagt till mig att barn blir stora så fort? Jag ville ju hinna med så mycket mer under hans småbarns-år... I helgen som kommer blir det ju kalas. Han ska ha ett kalas med sina klasskompisar med. Shit pommfritt - snacka om full rulle det lär bli i helgen då. En himmla massa tokiga 9-åringar här. Gaaaah ! :)


På onsdag fyller min allra bästaste vän (sedan 11 år tillbaka) 30 år!! Kruxet med det hela är att hon befinner sig ca 100 mil bort... Så dumt! Jag får fira henne på avstånd, sätta på mig en partyhatt och blåsa serpentiner ;)

Den 14/10 fyller min gudson Hannes 2 år. Kruxet är att han befinner sig också ca 100 mil bort, dom tillhör nämligen samma familj dom där två :) Jag hade velat resa dit och hälsa på men det går bara inte. Finns ingen möjlighet...tyvärr. Så surt när man har lägsta möjliga föräldrapenning. Tur att man var fet sedan innan för inte blir man det av ersättning från försäkringskassan iaf... ;)


I morgon måste jag vara hemma med Robin för hans vattkoppor har inte läkt helt ännu så han får gott stanna hemma från skolan, sen så fort han är frisk så blir det presentshopping på stan. Det jobbigaste är bara att komma på vad man ska ge till alla :=)


Nej nu är det dax för att pyssla med annat. Kram kram.


<

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar