DVF3981Q

Så där ja - jag hade gjort upp planer för dagen och vad hände? Jo de grusades... Linnea och jag skulle testa den nya lekplatsen inne i stan idag och eventuellt så skulle hon ha med sig en kompis också. Vem som skulle med har skiftat lite men vi har frågat några stycken och fick napp på nån som kunde följa med. Men DÅ vänder det hela helt plötsligt å så mår Linnea inte bra. Nu ligger hon nerbäddad i våran säng tillsammans med sin pappa. Får se vad det blir av det hela men från att vara pigg och glad i morse till att vilja vila helt frivilligt och inte alls vilja åka till lekparken - ja då är det nått på gång...


Detta blev en slö och slappdag nu då och jag protesterar väl inte mot det. Kan vara rätt skönt att göra ingenting ibland. (Önskar naturligtvis att min dotter fick vara frisk och må bra!)


Vet ni vad? Jag har en rolig grejj att berätta :) Vet ni vad rubriken betyder? Nån som har lyckats lista ut det? Om jag säger: ca 8 timmar. Med tåg. Norrut. Japp - en resa till Sundsvall är bokad :=) Härligt!!! :))) Vi åker på påsklovet så jag längtar enormt mycket. Inte så lång tid kvar! Veckorna går ju fort. Konstaterade igår att vi har aldrig rest till Sundsvall vid påsken eller sommaren. Vi har bara kunnat åka på höstlovet och sportlovet förut. Ska bli skönt att komma dit när det är lite varmare och man slipper släpa så mycket yttrkläder för det tar ju så mycket plats med allt sånt. Får se hur långt våren har kommit men den har ju exakt 7 veckor på sig från och med idag :)


Nu ska jag plugga in hörlurarna och poppa loss lite. Passa på att slösurfa lite och bara softa. Hoppas att eran lördag blir bra. Kram!

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar