Detta har hänt:

I helgen har vi haft full rulle här hemma. Robins farmor och farfar kom hit och hälsade på, dels för att fira sin sonson och dels för att hjälpa oss med vår trädgård. Dom kom hit på fredagen och då tog farmor hand om barnen så att Fredrik, jag och farfarn kunde gå ut och röjja. Vi klippte ner massa buskar med sekatörer, dumpade allt på ett gallersläp och körde det till tippen. Nu är det bara grävning kvar så att vi får bort alla rötter och kan så gräsfrön där. Det kommer bli så fint när det är klart :)

Fredriks svåger Andreas har en liten bobcat så han ska komma hit vid tillfälle och hjälpa oss gräva. Får se när det kan bli av - han har ju nyss blivit farsa så vi får kanske vänta några veckor men det måste nog bli av innan det kommer snö iaf. Vore bra om vi han plutta dit lite gräsfrön ju.

våran trädgård har länge sett ut som en djungel men det finns hopp :=) Vi är så hopplöst dåliga på det där med växter och ogräsrensning å allt sånt där så vi köpte fel tomt egentligen för den kräver rätt mycket som det är nu. Vi ska ta bort massor med rabatter och ha så mycket gräsmatta som möjligt istället. Lite i taget, sakta men säkert så ska det nog bli bra :))


På lördagen firade vi Robin och hans farfar som båda har fyllt år nu i början på Oktober. Det blev lite tårta och lite ballonger och lite paket. Ett rätt så enkelt firande men det blir ju fler kalas i helgen som kommer för Robins del så han klagar nog inte ;)


I söndags var vi hos Hannah, Andreas och lille Nils. Nisse är sååååå söt :) Man kan ju bli bebissjuk för mindre... Jisses så söt man kan va - å såååå liten. Har Linnea varit så liten?


Jaha på tal om Linnea så vaknade hon nu. Får gå å kramas med mammas lilla ängel :=)) Kram på er !

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar