Det tar på krafterna

Ja jisses - var tog denna dagen vägen? Under tiden som dottern var på skolan så lyckades jag få "tummen ur" så jag röjde upp en del här hemma. Det fanns flera högar med ren tvätt att vika fint och lägga in på rätt ställe och det var rörigt över lag här hemma. Dessutom behövde golven få sig en omgång. Jag han inte med alla rum men jag är en bra bit på rätt väg. Det känns bra så här efteråt!

Så fort dottern kom hem från skolan så drog vi in till stan. Vi träffade jackpot direkt. Jag fick en känsla av att vi borde börja på Lindex och det gjorde vi rätt i. De hade jättebra sporttoppar eller vad jag ska kalla det som satt superbra på dottern och det var ta 3 betala för 2. Ja tack! :) Hon hittade jättefina hårklämmor som hon ville ha så okej då. Lite får man väl muta sina barn som inte gillar att prova och köpa sådant där tråkigt nödvändigt. Topparna var det ju hon själv som ville köpa och börja med nu, hon har tjatat om det några veckor nu men jag ville helst inte springa runt på stan i onödan med tanke på Corona-viruset. Nu var vi tvungna av andra anledningar så då kunde vi ju lika gärna köpa det som behövdes. Plus hårklämmor då ;)

Vi fick åka till grannstaden Kristianstad (som vanligt för lilla "Hässlehåla" har ju så dåligt utbud så det är inte klokt) när vi skulle hitta en vårjacka till henne. Jag tänkte att någon utav de tre sportoutletbutikerna som finns strax utanför Kristianstad borde ha nått bra. Full jackpot där med. Linnea hittade en jättebra vår/sommarjacka. Vi fick syn på badkläder med som kanske inte var akut men snart står man där å så finns det inget kvar för badsäsongen är i full gång. Det var bra pris på både jacka och badkläder så tack för det :o) Det tar på krafterna att shoppa men det gick över all förväntan. Smidigt när man hittar mycket bra i samma affär och slipper springa runt i tusen olika.

Nu tänkte jag hålla kväll. Det blir väl lite tv-tittande och lite handarbete. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en ännu bättre i morgon <3 Sussa sött i natt <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer

MittLivMinaBeslut
MittLivMinaBeslut,
Skönt att ni hittade det ni behövde😁 lust att skicka kort på topparna till mig på ett sms ? Tindra behöver oxå toppar och jag har inte hittat några som hon tycker om än! 🙈🙈
nouw.com/mittlivminabeslut
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Ja det är skönt när det går så pass smidigt. Vi har dock en del grejjer kvar på listan men vi han inte med så mycket då vi åkte efter skolan. Bättre att åka på en helt ledig dag egentligen.
Ja visst 😊 Det fixar jag.
nouw.com/jopphejjdihejjda
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Atthandla kan ta på krafterna
nouw.com/stenhagenbettan
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Ja verkligen 😊 Men vi lyckades med hela shoppingturen utan allt för mycket gråt och tandagnisslan 😊
nouw.com/jopphejjdihejjda