Det som inte syns.

Go kväll. Jaha då var det fredags kväll och hela Sverige ägnar sig väl åt fredagsmys :o) ?! Själv har jag precis lämnat familjens 7-åriga bandit hos bästisen Tindra och det blir övernattning igen (ja jisses vad Linnea fick smak på det!). Vi var på Hemmakväll och laddade upp med lite godis innan och jag tror att de två töserna har det rätt så mysigt själva med godis och film medans Nettan nattar busbanditen Elias. Ja ja Nettan får fullt upp och vi får lugn och ro - rättvist va? Njaaa men jag är tacksam. Jag är sleten...

För min del blir det soffläge med film eller så ägnar jag lite tid åt mitt pussel för det är nog för mig för ikväll. Jag går på rätt starka mediciner just nu vilket gör att jag kan röra mig lite bättre men jag blir också väldigt mycket tröttare.

Jag har väl alltid tyckt att jag har varit rätt så medveten om att smärta/sjukdomar/diagnoser osv inte alltid syns på utsidan och att man inte ska döma boken efter dess omslag och innan man vandrat 1 mil i någon annans skor. Typ. Tydligen så har jag inte haft riktigt så bra koll... Nu efter godisköp och bilkörande så säger nacke/axel/rygg god natt! Tänk så lite det krävs...och det syns inte utanpå.

C U 2 morrow ??

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar