Det kan gå undan!

Det är sååååå skönt när man äntligen får fatt i en människa som fattar vad man pratar om. Det är så skönt när människor jobbar på "rätt" ställe. Det är så skönt när det finns människor som jobbar med människor som faktiskt sköter sitt jobb på absolut bästa sätt! Äntligen är bollen i rullning!! Jag har varit på första mötet hos Logopeden idag (ang yngsta dottern) och ett nytt möte är inbokat innan midsommar! Fick brev från skolsköterskan på dotterns skola i förra veckan med besked att ringa till CSK. Ringde för att rådfråga om hur/var/när vi skulle göra och dagen efter blev jag uppringd - dagens möte blev inbokat. Idag blev ett nytt möte inbokat. Som sagt - det kan gå undan när rätt person jobbar på rätt plats :)

Felicia är nu i vecka 38 och det närmar sig... Jag ser söta babygrejjer överallt och får kämpa emot när allt gulligt vill hoppa ner i kundvagnarna, hehe. Det är ju inte svårt att komma på nya saker som en liten bebis kan behöva, hehe. I dag har Felicia först varit hos barnmorskan och sen på CSK för att få järn intravenöst. Nu hoppas vi på att bebisen kommer inom relativt snar framtid så att Felicia slipper ha för lite järn i kroppen
och vara så trött hela tiden.

Jaha - boken är ju utläst så vad ska jag göra nu? Det blir nog en cider på altanen - bara för att jag kan :) Att njuta av kvällssol och fågelkvitter är ju inte så dumt :o) Sen kanske jag gluttar på tv en stund innan det är läggdax. Trevlig kväll! Sussa sött! :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar