Det går på rätt håll, ibland tar man saker för givet & en ny last...

Tjabba. Det är fredag och helgen har börjat för min del och jag är till och med långledig. Jag börjar jobba på onsdag kl 17:00 nästa vecka så det är rätt gött! Jag har varit ganska mycket under isen här då jag inte har mått så bra med någon form av influensa tror jag. Symtomen har varierat lite fram och tillbaka men feber och febervärk i hela kroppen har gjort att jag har känt mig rätt så nermejad. Nu är det på väg åt rätt håll då jag är lite piggare idag men det kanske är så att jag går på ångorna för att helgen är här, hehe. Det är hur som helst bra att jag är ledig några dagar nu och hinner återhämta mig helt så jag kan jobba på bra sedan :)

Visst är det så att man tar en hel del saker för givet för det allra mesta. Åtminstone så gör jag det! Jag tänker alldeles för sällan på hur bra man har det. Som tex en sådan enkel grej som fungerande toalett. Vi fick ett totalstopp i vår toa på entrevåningen och naturligtvis så var det på en fredag kväll (för en vecka sedan). Hela golvet fyllt med vatten dessutom för när vattnet inte kunde gå ner i rören så pressades det ut under toastolen för tydligen så var packningen dålig. Mysigt... Vi kunde inte ens spola i handfatet utan att det läckte ut från toan. Fredrik stängde den toan och bommade igen rummet. Vi blev tvungna att använda toan nere i källaren. Ja det är ju tur att vi har en toa till men jag ska förklara varför det inte är så roligt att använda den. Toan nere i källaren är så liten så att du nästan behöver dra ner byxorna innan du går in i det "rummet". Sen när du är klar så kan du inte böja dig ner för att dra upp byxorna för då slår du huvudet i handfatet som står framför dig. Dessutom så finns det bara kallvatten indraget så du kan inte tvätta händerna ordentligt. Hur de tänkte när de byggde den toan vet jag inte... Ja ja det är ju som sagt tur att den finns! I tisdags var spolfirman här och fixade stoppet i toan och idag var rörmockaren här och bytte packningen på toan och nån annan grej så nu funkar det igen. SÅÅÅÅÅ skönt :)

Jag har upptäckt att jag har en ny last. Alltså oboy är ju inget nytt direkt - det har man ju känt till i många år. Men blanda lite starkare oboy och så lägg i två-tre isbitar. MUMS! Farligt gott. Jag sitter och njuter av ett glas sådant just nu.

Spotify är igång - såklart - och jag när jag är klar med inlägget så ska jag återgå till att svära över mitt %&"#(#¤%= pussel. VARFÖR skulle jag börja på det?? Jag hoppas att husen och vattnet blir roligare och lite enklare än den där förbenade himlen. Blått blått blått och så lite mera blått. Visst lite olika nyanser är det ju men det är inte lätt att se skillnad alltid. Knappt några moln eller något som gör att man får lite hjälp. I vattnet är det åtminstone lite segelbåtar så man får lite hjälp där. Ja ja har man gett sig in i leken...

Ha en bra fortsättning på fredagen och hoppas att du får en toppenhelg! Pöss & kräm <3

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar

Kommentarer