Det fick jag ångra.

Ja jag gjorde en sådan där tabbe igår kväll som jag har gjort förut och som jag borde ha lärt mig av. Jag hade tydligen inte lärt mig ett skvatt så fastän magkänslan sa nått annat och en tanke snabbt svepte förbi så puttade jag bort den tanken och gjorde iaf om det misstaget som jag nu inte tänker göra om fler ggr. Vad det handlar om? Jo att blogga men inte spara innan man ska skicka iväg sitt inlägg. Jag hade skrivit ett lååååångt inlägg om lite allt möjligt men skulle bara lägga in en smilegubbe innan jag skickade iväg det. Jag klickade på ikonen med de färdiga smilegubbarna även fast en liten liten tanke fanns om att jag borde spara först ifall nått skulle hända. Jaha så gick det till igår när det inte blev nått blogginlägg från mig fastän jag hade lagt så mycket tid på att påta ihop det.


Det finns ett märkligt fenomen som hur man upplever tiden. Ibland kan tiden gå så vansinnigt fort som tex när man har sjuttioelva saker att göra på jobbet eller i skolan. Oj oj oj vad det kan bli stressigt ibland. Sen kan tiden gå så enormt sakta när man längtar efter nått roligt som ska hända. Det värsta är att jag ibland upplever dessa fenomenen samtidigt så att de sker i parallel till varandra. Det är faktiskt lite läskigt när det sker för jag blir lite kluven.

Det jag längtar mest efter just nu och ett antal veckor framöver är ju resan norrut. Nedräkning pågår! Jag skulle dock gärna hoppa över just själva tågresan... 8 timmar på tåget med en galen Linnea ser jag INTE fram emot...hehe. Tur att jag har Robin med mig också :)


I lördags var vi på dop. Det var Fredriks systerdotter Elsa som döptes. Dopet var jättefint och festen efteråt i församlingshemmet var trevlig :o) Både Elsa och hennes storebror Nils är så söta, goa och underbara så det är inte klokt! Nils är 2 år och ca 3 månader gammal men man kan tro att han är äldre för han är så duktig. Han stod där framme i kyrkan så tålamodigt och sedan hjälpte han till att hälla upp dopvattnet och torka lilla Elsas panna. Ja det är härligt med små barn och dop. Det är nått speciellt med att välkomna ett litet barn till världen.


I söndags jobbade jag 14:30-19:30 så där blev det inte så mycket annat gjort den dagen. Det gick väl bra att jobba förutom att jag har väldigt ont nu... Jag vet inte vad som har hänt, hur eller exakt när men sedan tidigt i höstas så har jag haft ont i ena handen och speciellt då tummen och handleden. Jag undrar lite om det är nått som kan ha hänt på jobbet för det händer rätt så ofta att jag har mera ont när jag kommer hem från jobbet. Iofs så kan det ju vara så att jag har skadat mig någon gång och så felbelastar/överbelastar jag handen på jobbet så att jag får mera problem. Det behöver ju inte ha hänt pga jobbet. Hoppas att det går över snart iaf för det är riktigt jobbigt emellanåt. Håll tummarna för att värken snart sticker sin väg. Jobbigt att ha ont.


I måndags var Fredrik med Linnea på återbesök på BVC. På sista tiden har BVC-sköterskan tyckt att Linnea är lite för rund så vi har fått lite tips & råd för hur vi ska minska viktökningen så att hon växer ikapp sig själv. På dagens kontroll visade det sig att Linnea har växt två centimeter på längden och faktiskt minskat 0.7 kilo. Nu är det ju inte meningen att hon ska gå ner i vikt och vi ska inte banta henne eller nått sånt utan bara se till så att vikten inte sticker iväg uppåt ännu mera utan helst ska hon stå still på vikten och dra ifrån på längden så att hon jämnar ut den där kurvan lite. Jag förstår inte riktigt hur en unge som knappt äter nått kan bli så rund om magen men nu har vi iaf koll på vad hon stoppar i sig. Jag tror dock att det kommer fixa till sig självt mer eller mindre för nu har hon dessutom inte velat ha nappflaskan på kvällen/natten längre och eftersom att hon har börjat äta maten vi sätter fram här hemma (under tjat och "tvång" dock...) så äter hon ju inte lika många pastejmackor längre. Så småningom är hon nog tillbaka på "normalkurvan" igen :=)


Jag ska snart gå och sova för jag ska jobba vaken-natt i natt och sedan nästkommande natt också. I morgon kommer jag dessutom inte kunna sova så mycket för Robin ska ju till Kristianstad pga utredningen med tandställningen. Först ska det tas röntgenbilder och sen får vi se vad som händer efter det. Jag lär ju vara lite trött sen på fredag i alla fall så det är bäst att ladda batterierna ordentligt nu.


På tal om batterier så började ju min mobil strula för ett tag sedan. Det visade sig att batteriet hade svällt (fråga mig inte hur det hade gått till??!!) så jag har köpt ett nytt och nu funkar telefonen som den ska. Tack och lov! Kan ju inte jobba vaken-natt och inte ha tillgång till min touchskärmsmobil. Nej se det går inte ;)


Näää nu börjar ögonlocken bli tunga. Dax att sova. Natti natti :=)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar