Det blev något mycket bättre

Men tjenare bloggen och alla kvällspigga människor! Whats up?

Jag skrev tidigare idag att jag funderade på om jag skulle vara duktig och utföra lite hushållssysslor eller om jag skulle skippa det så att det kunde bli en utflykt. Det blev varken eller. Det började regna så utflykt var ganska uteslutet. Perfekt väder för att komma ikapp lite med städningen men nääää jag pallade inte med det idag. Dammsugaren försvinner ingenstans och inte dammråttorna heller tyvärr... 🤪.

Jag och Linnea spelade lite sällskapsspel i stället. Mycket roligare! Sen tittade vi på Netflix, njöt av varsin smoothie och hade det mysigt medans regnet vräkte ner utanför.

När gubben min kom hem så fixade han tunnpannkakor som vi glufsade i oss och sen har Linnea och jag spelat mer spel och tittat ännu mer på Netflix. En väldigt chill dag - det gillar jag 💖.

Jag vet ju tyvärr att det jag inte gjorde idag behöver jag genomföra en annan dag. Men det är en annan dag 😊. Nu har tösen kommit i säng och jag tänkte ha en lugn kväll innan jag också ska gå och sova. Simma lugnt! På återseende 😎.

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar