Det blev inte som planerat...

...men det blev bra ändå :) Jag hade tänkt att jag, Linnea och Zacko skulle åka på utflykt till Ale Stenar eller Brösarps Backar eller något liknande. När jag vaknade så såg jag att det blåste rätt så rejält och det kom lite regndroppar då och då så vi planerade om. Det är skönt att vara nära hemmet om vädret inte vill samarbeta.

Efter att vi hade ätit en brunch och sedan gjort oss i ordning och fått på oss kläder så stack vi ner till Hovdala i stället. Där finns det jättemysiga stigar och slingor att gå. Vi tog den som heter "Hundslingan" och det blev perfekt. Den är ca 6 km och lite varierande mellan skog och grusväg, förbi lite fårhagar med mera. Vi fick några regndroppar i håret men vi blev inte blöta. Zacko fick bada lite och sen for vi hem. Lagom till vi kom hem så kom det en lite rejälare skur. Tajming!

När vi kom hem så ringde Linnea till bästisen Albin så de har lekt några timmar nu och jag har först hunnit tvätta lite vilket alltid behövs. Sedan har jag passat på att vila lite (det tar på krafterna att ha ont i kroppen/ha en kropp som inte vill samarbeta) och hunnit föra över bilder från kameran till datorn. Det blev en liten tur med den fyrbenta och sen han jag röjja upp lite i köket innan det var dags att laga mat. Nu har vi gluffsat i oss lite kvällsmat - det blev hamburgare med bröd och bacon - så nu går det ingen nöd på oss :=)

Nu tror jag att vovven vill gå på en runda igen så ni får ha en trevlig kväll allihopa. På återseende <3

Bilder från dagen nedanför :)

Välj att se det goda i dina medmänniskor så ska du se att de kommer se det goda i dig <3

Gillar